Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vertaler gezocht voor een wandelroute

Opdracht ID: 53169

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 6 jun
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 9 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We werken aan een unieke wandelroute voor Landgoed Roggebotstaete in Dronten, en we hebben jouw vertaaltalent nodig om de bezoekers mee te nemen op een boeiende reis door de geschiedenis en natuur van dit bijzondere natuurgebied.

Omdat we subsidie hebben gekregen voor dit project zoek in een vertaler die binnen 2 dagen (de deadline voor de aanvullende vragen bij gunning subsidieaanvraag) een passende offerte voor ons op kan stellen.

Hieronder meer informatie.

Project Overzicht
Dit project richt zich op het ontwikkelen van aantrekkelijke, educatieve en duurzame wandelpaden op Landgoed Roggebotstaete. Het doel is om de bezoekers van Flevoland een unieke natuurbeleving te bieden die hen verbindt met de rijke biodiversiteit, de schoonheid en het unieke verhaal van Flevoland.

De wandelpaden zullen worden voorzien van bewegwijzering, informatieborden en QR-codes die toegang geven tot digitale content over het gebied, de flora en fauna, en de geschiedenis van het landgoed. Dit alles zal bijdragen aan het vergroten van het toerisme in Flevoland en het stimuleren van lokale bestedingen.

Het betreft 32 markeringspaaltjes, niet alle paaltjes krijgen een QR code met bijbehorende tekst (dit bepalen we in overleg), 2 grote informatieborden en 2 wat kleinere informatieborden (zie het referentiemateriaal met de google drive linkjes hieronder).

Taken:
Vertaal de bondige en boeiende teksten voor elke webpagina die wordt gekoppeld aan de QR-codes, in het Engels en in het Duits. De teksten worden aangeleverd door de copywriter die elk stuk tekst tussen de 200 en 400 woorden zal opstellen.

Ik kom graag in contact voor meer referentiemateriaal!
 

Freelance vertalers die hebben gereageerd (2)

Ellen
Ellen
06-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Noel
Noel
07-06-2023
7 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance vertaalopdrachten

Vertaler Nederlands-Duits gezocht voor enkele prentenboeken

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren kinderboekenvertaler Nederlands-Duits, liefst met islamitische achtergrond of affiniteit met islam en moslims, gezien de in de boeken gebruikte terminologie. De 3 prentenboeken zijn allen 28 pagina's. Aantal pagina's Word verschilt per prentenboek. Graag ontvangen wij een offerte per pagina Word of per woord.  

Beëdigd vertaler

Geplaatst: 2 okt
Ik ben opzoek naar een beëdigd vertaler voor het vertalen van een echtscheidingsakte van het Arabisch naar het Frans. Iemand die deze opdracht binnen 3 weken kan uitvoeren.

Beëdigd vertaler

Geplaatst: 1 okt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een beëdigd vertaler voor het vertalen van een document in het Arabisch naar het Frans. Iemand die deze opdracht binnen 3 weken kan uitvoeren. Graag het tarief per woord/pagina vermelden. Alvast bedankt!  

Vertaler voor website

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een vertaler Nederlands-Frans en Nederlands-Spaans om 20 websitepagina's te vertalen. Het gaat om een website van een klant in de technische branche. Het aantal woorden per pagina is verschillend. De ene pagina heeft er 750 en de ander 400. We kunnen wel uitgaan van gemiddeld 550 woorden per pagina. Is dit iets voor jou? Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast…

Verpakkingen van Engels naar Nederlands vertalen

Geplaatst: 19 aug
Beste freelancers, Ik zoek iemand die teksten op korte termijn van verpakkingen kan vertalen van het Engels naar het Nederlands. Gaat om een groot verschillende aantal artikelen. Verpakking is van een simpele header card to gebruiksaanwijzingen die vertaald moeten worden. Eventueel ook naar het Duits en Frans! Mvg, Ronald

Technische vertaler handleiding

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancer, Wij hebben voor een eigen product een handleiding in het Nederlands gemaakt. Nu zouden wij deze handleiding van 22 bladzijdes met voorblad, inhoudsopgave en index graag vertaald willen hebben naar het Engels. Daarvoor zou de voorkeur zijn naar iemand die technische vertalingen kan doen. Wij leveren de handleiding aan als een word bestand. Graag ontvangen wij graag jullie tijd en…

Vertaler Nederlands Frans

Geplaatst: 30 aug
Beste vertalers, Onze Franse websites bevatten veel fouten in de teksten. Die dienen op locatie in Amsterdam (Sloterdijk) aangepast te worden. Het betreft teksten over tuinplanten en tuinieren. Graag zsm een freelancer in verband met het spoedig live gaan van de sites.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht