Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Vertaler/Tolk
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Vertaler gezocht voor een wandelroute

Opdracht ID: 53169

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06-06-2023
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 09-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We werken aan een unieke wandelroute voor Landgoed Roggebotstaete in Dronten, en we hebben jouw vertaaltalent nodig om de bezoekers mee te nemen op een boeiende reis door de geschiedenis en natuur van dit bijzondere natuurgebied.

Omdat we subsidie hebben gekregen voor dit project zoek in een vertaler die binnen 2 dagen (de deadline voor de aanvullende vragen bij gunning subsidieaanvraag) een passende offerte voor ons op kan stellen.

Hieronder meer informatie.

Project Overzicht
Dit project richt zich op het ontwikkelen van aantrekkelijke, educatieve en duurzame wandelpaden op Landgoed Roggebotstaete. Het doel is om de bezoekers van Flevoland een unieke natuurbeleving te bieden die hen verbindt met de rijke biodiversiteit, de schoonheid en het unieke verhaal van Flevoland.

De wandelpaden zullen worden voorzien van bewegwijzering, informatieborden en QR-codes die toegang geven tot digitale content over het gebied, de flora en fauna, en de geschiedenis van het landgoed. Dit alles zal bijdragen aan het vergroten van het toerisme in Flevoland en het stimuleren van lokale bestedingen.

Het betreft 32 markeringspaaltjes, niet alle paaltjes krijgen een QR code met bijbehorende tekst (dit bepalen we in overleg), 2 grote informatieborden en 2 wat kleinere informatieborden (zie het referentiemateriaal met de google drive linkjes hieronder).

Taken:
Vertaal de bondige en boeiende teksten voor elke webpagina die wordt gekoppeld aan de QR-codes, in het Engels en in het Duits. De teksten worden aangeleverd door de copywriter die elk stuk tekst tussen de 200 en 400 woorden zal opstellen.

Ik kom graag in contact voor meer referentiemateriaal!
 

Freelance vertalers die hebben gereageerd (2)

Ellen
Ellen
06-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Noel
Noel
07-06-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance vertaalopdrachten

Beëdigd vertaling

Geplaatst: 26 jun
Beste freelancers, Vertalen van twee samenlevingscontracten van  13 pagina's. Daarbuiten nog 5 pagina's met amper tekst, zoals een naamswijziging. Alles moet beëdigd worden vertaald van Nederlands naar Engels en het liefst voor 1 juli.  

Tolk Mandarin - Nederlands

Geplaatst: 20 jun
Tolk Mandarin - Nederlands . Voor aanwezigheid bij cursus dag om professionele printer te kunnen bedienen

Vertaling website naar het Engels

Geplaatst: 5 jun
We zoeken iemand die onze Nederlandse website kan vertalen naar het Engels. Het is belangrijk dat het een professionele vertaling wordt, dus liefst een native speaker. Het gaat om een SaaS applicatie dus ervaring in die hoek en de bijbehorende termen is gewenst. Aanvullende vragen: Vertaling moet worden uitgevoerd door een beëdigd vertaler.: Nee Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met…

Parttime vertaler of voormalig medewerker van vertaalbureau

Geplaatst: 28 mei
Ben jij een vertaler of heb je als medewerker gewerkt bij een vertaalbureau? Dan ben ik op zoek naar jou! Mijn vertaalbedrijf is recent wat kleiner geworden en mijn vaste medewerker, die onmisbaar was voor het bureauwerk, heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij verlaat ons per 1 juli a.s. en daarom zoek ik iemand die op afstand kan ondersteunen met het bureauwerk.   Wie ben jij? Een enthousiaste…

Vertaalopdrachtje - dossier Nederlands naar Engels

Geplaatst: 27 mei
Ik heb mijn medisch dossier per e-mail ontvangen van mijn huisarts, maar ik heb het in het Engels nodig zodat mijn huisarts in Engeland mijn Dossier kan inzien. Ps via telefoon niet bereikbaar wel reageer ik snel via mail.

Vertaalopdracht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een bekwame en ervaren vertaler. De vertaler is verantwoordelijk voor het nauwkeurig vertalen van geschreven documenten van de ene taal naar de andere, met behoud van de oorspronkelijke betekenis en toon. De ideale kandidaat beschikt over een sterke beheersing van zowel de bron- als de doeltaal, evenals van culturele nuances, om nauwkeurige en cultureel gevoelige…

Vertaler Nederlands - Pools

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een tekst van plusminus 110 woorden kan vertalen professioneel van Nederlands naar Pools.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht