Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Marketing & Communicatie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Prezi Presentatie Laten Maken

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 3 novLaatst gewijzigd: 8 nov4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag een Prezi tijdlijn met afbeeldingen, tekst en stukjes video. - Aanleveren materialen / maken materialen laatste 2 weken november. - Prezi presentatie moet klaar zijn met / na sinterklaas. Graag eerst e-mailcontact. Ik zie graag een reactie tegemoet.

SEO Google Ranking Verhogen

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 2 novLaatst gewijzigd: 2 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn website ben ik opzoek naar iemand die mij kan helpen om de Google ranking te verhogen.  Ik zie graag een reactie tegemoet.

Commerciele Powerpoint Presentatie Maken

Budget: € 250 tot € 500Geplaatst: 1 novLaatst gewijzigd: 3 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij willen graag een gelikte powerpoint presentatie laten maken die onze accountmanagers kunnen gebruiken in het sales-gesprek. De meeste content hebben we beschikbaar. Ons bedrijf ontzorgt huiseigenaren en bedrijven met het verduurzamen van de woning en bedrijfspand. Wie is er een kei in powerpoint en kan ons hiermee helpen?

Freelance Account Manager Instore Media

Budget: € 2500 tot € 7000Geplaatst: 30 oktLaatst gewijzigd: 30 nov1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Een briljant product en een groeiende economie maken dat dit hét moment is om je aan te sluiten bij ons bedrijf. Als grootste provider van instore media biedt ons bedrijf je de kans om aan de slag te gaan als freelance accountmanager. We zijn op zoek naar accountmanagers met:   Een grote mate van zelfstandigheid Een langetermijnvisie Een adviserende verkoopstijl En een…

Marketing voor Voetbal App Kanaal

Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 25 oktLaatst gewijzigd: 30 okt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een kanaal op een app waar voetbal fans zich gratis kunnen aanmelden om dagelijks voetbal tips te ontvangen om op gok websites, geld in te zetten. Nu wil ik graag groeien met dit kanaal en zoek ik iemand die me met marketing van dit kanaal kan helpen om meer leden te werven. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Promoter voor Luister Boek en Ebook

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 23 oktLaatst gewijzigd: 31 okt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een promoter voor mijn boek, luister boek en Ebook. Het boek is sinds 2012 overal te verkrijgen ook in de bibliotheken. het Ebook en luister boek is eind november klaar. Het budget is low. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Content Marketeer Omgeving Alkmaar Gezocht

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 23 oktLaatst gewijzigd: 5 nov4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance content marketeer die het liefst woonachtig is in de omgeving van Alkmaar. Jouw persoonlijke missie is om de markt en onze klanten mee te nemen naar onze wereld. Hierbij weet jij met jouw woorden de juiste snaar te raken en zie je erop toe dat het verhaal blijft kloppen, maar zeker ook blijft prikkelen. Als freelance content marketeer ondersteun…

Facebook Specialist voor Scheidingsbemiddelaar

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 16 oktLaatst gewijzigd: 5 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn een online scheidingsbemiddelaar en wij zijn op zoek naar een Facebook Ads specialist die een strategische advertentie campagne kan opzetten en eventueel blogs kan schrijven voor onze doelgroep. Het gaat om ongeveer 3 tot 5 uur per week u kunt werken vanaf uw eigen locatie. Interesse? Wij zien een graag een reactie en offerte tegemoet.

Copywriter voor Herschrijven Webteksten Dierenwelzijn

Budget: € 500 tot € 1250Geplaatst: 16 oktLaatst gewijzigd: 9 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, Weet jij wel raad met ouderwetse SEO teksten en heb jij een hart voor dieren? Dan hebben we een mooie klus voor jou! Onze website met dieren beschermende campagnes en voorlichting over het houden van huisdieren, is toe aan vernieuwing. We zijn op zoek naar iemand die ons een kick start kan geven en de komende maand (of twee maanden) meters kan maken voor een vast budget. De teksten…

Advertentie Ontwikkelen voor Groothandel

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 16 oktLaatst gewijzigd: 25 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie kan ons helpen bij het ontwikkelen van een advertentie? We willen deze graag in een vakblad plaatsen. We zijn een groothandel in injectables en willen graag adverteren in ons vakblad. Bij interesse zie ik graag een reactie tegemoet.