Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Marketing & Communicatie
  3. > Amsterdam

Freelance opdrachten:

Creatieve Nieuwsbriefactie Opstellen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20 sep
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 6 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een creatieve professionele freelancer die een leuke nieuwsbrief actie wil schrijven en opmaken via MailChimp. De mail betreft een kortingsactie met onze producten (wasgeuren). Speel bijvoorbeeld in op dat onze klanten net terug zijn van vakantie (vuile/stinkende was hebben etc.)/scholen, werk dagelijkse routine weer begonnen is. Onze klanten/doelgroep is 35+…

Online Marketing voor Hypnotherapeut

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 12 sep
Reacties: 9
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 4 okt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor de online marketing (SEO) en beheer op jaarbasis van een kleine website van een hypnotherapeut. Website is gebouwd met WrapBootstrap. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.  

Google Slides Goeroe Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 29 sep
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 29 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik werk in het Marketing Communicatieteam van een geo-IT bedrijf. Collega's vragen ons vaak om mee te helpen bij het designen van hun (product/dienst)presentaties. Deze verzoeken komen vaak redelijk last-moment en kosten uiteindelijk meer tijd dan we van te voren inschatten. We zijn daarom op zoek naar een freelancer die ons af en toe uit de brand kan helpen. We worden heel…

Amazon en Bol Expert Gezocht (Amsterdam)

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 13 sep
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 13 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Amazon/Bol.com expert uit de omgeving van Amsterdam. Meer informatie volgt bij interesse. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Schrijven van Verkoop Pitch (Cold Mailing)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 9 aug
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 17 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die 3 overtuigende zakelijke samenwerkings pitchen kan schrijven.  De pitchen zijn voor 3 verschillende sectoren om te overtuigen een toekomstige samenwerking aan te gaan met onze wasgeuren: supermarkten, kapperszaken en woon- inspriatie/accesoires winkels. Bij interesse kan ik je voorzien van meer informatie betreft onze producten.

Social Media Writer voor Boek

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30 jun
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 30 jun
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een social media writer voor Facebook en Instagram voor mijn boek. In overleg een maandelijks budget. Bij interesse hoor ik graag van je.

Growth of Data & AI platform (sales/business development)

Budget: > € 2000
Geplaatst: 20 jun
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 20 jun
Status: Gesloten
Dear Freelancer, Data & AI Consultancy is a platform from our company Consulta Network, for relevant consulting firms to position their company profile and their vacancies. It distinguishes itself from general job boards and recruitment firms, as there's no involvement from our side in the application process - for a fixed price instead of a pay-per-vacancy model. In addition to the current…

Content Manager voor Social Media

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 2 jun
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 3 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een website (WordPress) en daaraan gekoppelde Instagram en Facebook accounts ben ik opzoek naar een content manager die de aangeleverde informatie in het Engels verwerkt/edit en plaatst. Dit alles met als doel een zo groot mogelijke doelgroep te verzamelen. Bij interesse hoor ik graag van je.

Social Media voor Amsterdamse Horecagelegenheid

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 19 mei
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 30 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die onze socials gaat doen, 3 posts per week. Tevens moet ook content gemaakt worden. Verder af en toe een personeels advertentie. Moet bekend met zijn met adverteren/targeten op de verschillende platforms. Over ons Wij zijn een horecagelegenheid in de altijd gezellige Utrechtsestraat, waar je terecht kan voor goede kop koffie (ook om mee te nemen),…

Freelance Social Media Specialist voor NGO Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 feb
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 10 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ben jij diegene die de social media van een nieuwe NGO gaat opzetten? Heb je ervaring met Linkedin, Facebook en Twitter maar ook met GAB, MeWe en Bitchute? Heb je verstand van digital marketing, adverteren en weet je hoe je een succesvolle campagne moet opzetten? Reageer dan snel!