Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Marketing & Communicatie
  3. > Amsterdam

Freelance opdrachten:

Naamswijziging bedenken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 1 jun
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 2 jun
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een creatief persoon die meedenkt over een naamswijziging van ons bedrijf. We willen onze naam gaan aanpassen. Heb je hier ervaring mee en zou je ons willen adviseren om tot een sterke naam te komen. Dan lijkt het ons goed om met jou in contact te komen en te kijken naar de mogelijkheden. 

SEA Specialist Gezocht

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 2 mrt
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 23 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wie zoeken we? Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met Google Ads en social media advertising en je kunt met rapportages laten zien wat het resultaat is geweest van je huidige of voorgaande campagnes. Je bent pro-actief in het optimaliseren van campagnes en bepaalt a.d.h.v. concurrentie en zoekwoordenonderzoek wat een goede strategie zou zijn. Je begrijpt dat de kosten…

Online Marketing voor Joodse Community

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 3 jan
Reacties: 9
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 17 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor onze organisatie zoeken wij een alleskunner die goed kan schrijven (Nederlands en Engels), onze website kan beheren, nieuwsbrieven kan verzorgen alsook zijn/haar creativiteit kwijt kan op de verschillende social media kanalen. Het gaat om 10 uur per week. Interesse? Dan horen wij graag van je.

Freelance SEA Specialist Gezocht

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 5 jan
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 7 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een online business 2 business marktplaats voor verschillende HR diensten, medische diensten etc. en ben een nieuwe online marktplaats aan het opzetten. Ik zoek een ervaren SEA-specialist. Het gaat in eerste instantie om de volgende werkzaamheden: - Het verder optimaliseren van huidige campagnes (Google ads & Bing ads). * het verbeteren van kwaliteitsscores van bestaande…

Creatieve Nieuwsbriefactie Opstellen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20-09-2022
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 06-10-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een creatieve professionele freelancer die een leuke nieuwsbrief actie wil schrijven en opmaken via MailChimp. De mail betreft een kortingsactie met onze producten (wasgeuren). Speel bijvoorbeeld in op dat onze klanten net terug zijn van vakantie (vuile/stinkende was hebben etc.)/scholen, werk dagelijkse routine weer begonnen is. Onze klanten/doelgroep is 35+…

Online Marketing voor Hypnotherapeut

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 12-09-2022
Reacties: 9
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 04-10-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor de online marketing (SEO) en beheer op jaarbasis van een kleine website van een hypnotherapeut. Website is gebouwd met WrapBootstrap. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.  

Google Slides Goeroe Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 29-09-2022
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 29-09-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik werk in het Marketing Communicatieteam van een geo-IT bedrijf. Collega's vragen ons vaak om mee te helpen bij het designen van hun (product/dienst)presentaties. Deze verzoeken komen vaak redelijk last-moment en kosten uiteindelijk meer tijd dan we van te voren inschatten. We zijn daarom op zoek naar een freelancer die ons af en toe uit de brand kan helpen. We worden heel…

Amazon en Bol Expert Gezocht (Amsterdam)

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 13-09-2022
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 13-09-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Amazon/Bol.com expert uit de omgeving van Amsterdam. Meer informatie volgt bij interesse. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Schrijven van Verkoop Pitch (Cold Mailing)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 09-08-2022
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 17-08-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die 3 overtuigende zakelijke samenwerkings pitchen kan schrijven.  De pitchen zijn voor 3 verschillende sectoren om te overtuigen een toekomstige samenwerking aan te gaan met onze wasgeuren: supermarkten, kapperszaken en woon- inspriatie/accesoires winkels. Bij interesse kan ik je voorzien van meer informatie betreft onze producten.

Social Media Writer voor Boek

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30-06-2022
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 30-06-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een social media writer voor Facebook en Instagram voor mijn boek. In overleg een maandelijks budget. Bij interesse hoor ik graag van je.