Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Marketing & Communicatie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Social Media Advertentie Campagne Opzetten

Budget: € 1000 tot 2000Geplaatst: 24 meiLaatst gewijzigd: 29 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die voor ons een Social media advertentie campagne voorbereiden (maken en testen) en uitvoeren (uitrollen en monotoren) Het is voor een kleine ondernemer en de doelstelling is om een online programma te verkopen. We willen dit graag laten uitvoeren half-eind Juni. Als je ons kan helpen, dan komen wij graag in contact.

SEO voor Webshop in Luxe Interieur Accessoires

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 18 meiLaatst gewijzigd: 25 mei11 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een net gelanceerde webshop in luxe interieur accessoires ben ik opzoek naar iemand die onze SEO resultaten naar het volgende niveau kan tillen. De on page SEO is al gedaan net zoals een zoekwoorden onderzoek, maar een review en optimalisatie kan zeker geen kwaad. Verder moet vooral het off page gedeelte nog in gang gezet worden en dan vooral het stuk link building. Hierbij…

Online Marketeer voor een Adwords Campagne

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 17 meiLaatst gewijzigd: 25 mei9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer marketeer die zo nu een dan een advertentie op kan zetten voor nieuwe producten het is niet veel. Het moeten krachtige advertenties zijn. Zo heb ik nu een desinfectie zuil/paal die jij voor mij moet promoten. Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

SEO en Content Creation Website B2B

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 14 meiLaatst gewijzigd: 14 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die mijn website kan updaten op het gebied van SEO, tevens het verzorgen van wekelijks blogs en content tbv Twitter. Ik heb een website gericht op bedrijven waar ik mijn dienstverlening aanbied op het gebied van bedrijfsadvies, interim management en financieringen. Deze website is opgebouwd met Wordpress en ik maak gebruik van Yoast SEO premium. Kan jij mij…

Pre Launch Online Marketing Campagne

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 14 meiLaatst gewijzigd: 14 mei4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen in een campagne op Kickstarter of/en Indiegogo. Ben jij een online marketeer? Heb je ervaring in pre-launch campagnes? En je kent de ins en outs van Kickstarter? Stuur ons dan graag een berichtje.

SEO Teksten voor Website Evenementen Sector

Budget: € 60 tot 80 p.u.Geplaatst: 13 meiLaatst gewijzigd: 13 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een tekstschrijver voor het schrijven van SEO teksten van onze nieuwe website. Het gaat om een nieuw project voor de evenementen sector; theaters en podia. Ik zou graag een offerte ontvangen en kijk uit naar je voorstel.

Social Media Talent voor Kookstudio

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 13 meiLaatst gewijzigd: 18 mei18 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Zelf ben ik ZZP'er en run ik een kookstudio in Amsterdam waar ik diverse kookworkshops geef. Op dit moment komen mensen bij mij via mond op mond reclame en via Google Ads. Omdat ik denk dat via social media het bereik nog erg vergroot kan worden ben ik opzoek naar een social media kenner! Mocht je ook kennis hebben van Google Ads dan is dat een pre, want daar kan ook zeker nog…

SEO en SEA Expert voor CV Installatie Bedrijf

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 13 meiLaatst gewijzigd: 13 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons gaat helpen met SEO en SEA. Wij zijn een CV installatie bedrijf in Amsterdam. We zoeken met name iemand voor wie alle Google omgevingen geen geheimen kent. Het ligt voor de hand dat deze freelancer certificaten heeft van Google en aantoonbare succesvolle ervaring. Ben je geïnteresseerd? Ik hoor graag van je.  

Ervaren Google Shopping Specialist gezocht

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 13 meiLaatst gewijzigd: 13 mei3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren freelance Google Shoppingspecialist die ik voor verschillende projecten kan inzetten. De juiste freelancer heeft veel ervaring en is geen starter, iemand die dagelijks met Google Shopping werkt en alle ins en outs kent.  Graag zie ik jullie reacties tegemoet, voorzien van ervaringen. Het budget kan in overleg bepaald worden. 

Mailchimp Expert voor Nieuwe Branding

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 12 meiLaatst gewijzigd: 12 mei5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Momenteel zitten we in het voortraject van onze nieuwe branding die we in september willen gaan lanceren en zijn we intern een hoop aantal zaken recht aan het zetten. Waaronder ons mailchimp account: hier maken we gebruik van voor zowel interne, als externe nieuwsbrieven. We hebben een hoop uiteenlopende lijsten (die we om willen gaan gooien) en ondervinden de laatste tijd wat problemen…