Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Marketing & Communicatie

Freelance opdrachten:

Content Marketeer Gezocht in Lemmer

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20 feb
Reacties: 2
Locatie: Lemmer
Laatst gewijzigd: 20 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Voor een organisatie actief in de agrarische sector zijn wij op zoek naar een content marketeer. Uren in overleg, werken op locatie (zowel op kantoor, als bij klanten). Omgeving Lemmer, Friesland. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - Meewerken aan onze maandelijkse campagnes - Beheren social media kanalen (plaatsen, reageren etc.) - Visuals maken en editen, foto's / video's,…

Google Ads Specialist Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20 feb
Reacties: 4
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 20 feb
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek een Google Ads specialist die mee kan kijken in een campagne en direct kan ondersteunen en verbeteringen kan maken.  Bij interesse hoor ik graag van je.

Online Marketing voor Joodse Community

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 3 jan
Reacties: 9
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 17 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor onze organisatie zoeken wij een alleskunner die goed kan schrijven (Nederlands en Engels), onze website kan beheren, nieuwsbrieven kan verzorgen alsook zijn/haar creativiteit kwijt kan op de verschillende social media kanalen. Het gaat om 10 uur per week. Interesse? Dan horen wij graag van je.

SEO Specialist Gezocht in Eindhoven

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16 feb
Reacties: 5
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 16 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een full-service online marketingbureau in Eindhoven en we zijn dringend op zoek naar extra handjes! Daarom roepen we de hulp in van freelance SEO specialisten (zowel Medior als Senior) die met passie en enthousiasme aan het werk willen gaan! We bieden je een opdracht voor een tijdsduur van minstens 7 maanden, waarin je ons SEO team komt versterken. Your job Als SEO-Specialist…

Linkbuilding Strategie en Uitvoering

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16 feb
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 16 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een ICT bedrijf ben ik op zoek naar support op het gebied van linkbuilding. Wie heeft hier de juiste expertise om een linkbuilding project op te zetten en uit te voeren en advies te geven over de strategie in het algemeen op dit gebied.

Whitelabel SEO Specialist

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 2 feb
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 16 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een SEO specialist die maandelijks een website voor een klant van mij kan optimaliseren en kan helpen met linkbuilding e.d. Liever een freelancer dan een bureau en graag whitelabel. Bij een prettige samenwerking wil ik deze graag verwerken in mijn onderhoudspakketten en als upsell aan meer klanten aanbieden. Graag ontvang ik een indicatie (of meerdere) op: aantal uur per…

Hulp bij Naamsbekendheid van Installatiebedrijf

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 2 feb
Reacties: 13
Locatie: Den Helder
Laatst gewijzigd: 16 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben eigenaar van een installatiebedrijf / koeltechnisch bedrijf. Nou heb ik over het werk momenteel niet te klagen maar qua naamsbekendheid loopt het nog wel wat achter. Graag zou ik met iemand willen sparen om hier de nodige verandering in aan te brengen. Graag hoor ik van je of als je dit ziet zitten en wat je ideeën zijn.

Social Media Ads voor Rijschool

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27 jan
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 16 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij willen als rijschool social media Ads plaatsen en daarvoor hebben we de juiste content nodig. Kan jij ons daarbij helpen? Dan horen we graag van je.

Interim SEA Consultant in Den Bosch

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 14 feb
Reacties: 0
Locatie: 's-Hertogenbosch
Laatst gewijzigd: 14 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor onze organisatie zijn we tijdelijk, in verband met het vertrek van een collega, op zoek naar een freelance SEA consultant voor circa 28-30 uur per week. Hierbij wordt ook verwacht dat je de lead rol vervult en de (junior) medewerkers begeleidt. Werken op locatie ('s-Hertogenbosch) is om die reden voor ons een must, zeker in de eerste 3 maanden. Het gaat om SEA werkzaamheden…

Online Marketeer Lead Generation

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 9 feb
Reacties: 5
Locatie: Schoorl
Laatst gewijzigd: 10 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, We hebben onlangs een nieuwe website en webwinkel in handgemaakt brood opgezet in WordPress. Deze willen we graag boosten naar €350k omzet per maand binnen 2 jaar. De kandidaat is van alle online marketing technieken thuis en weet om te gaan met lead generation. Van alle hulpmiddelen kan/mag gebruik worden gemaakt. Interesse? Reageer direct!