Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Marketing & Communicatie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

SEO Tekstschrijver voor Langdurige Samenwerking

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 6 decLaatst gewijzigd: 11 dec10 reacties
Beste freelancers, Voor mijn online marketing bureau ben ik op zoek naar een freelance SEO tekstschrijver voor een fijne samenwerking. Momenteel ben ik zelf nog verantwoordelijk voor de diensten die ik aanbied, welke onder andere bestaan uit SEO copywriting, SEA, zoekmachineoptimalisatie en content marketing. Er komen steeds vaker periodes voor waarin er meer werk is dan dat ik aan kan nemen. Vooral…

Promoter voor Luister Boek en Ebook

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 23 oktLaatst gewijzigd: 31 okt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een promoter voor mijn boek, luister boek en Ebook. Het boek is sinds 2012 overal te verkrijgen ook in de bibliotheken. het Ebook en luister boek is eind november klaar. Het budget is low. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Marketeer voor in de Markt Zetten Webshop

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 julLaatst gewijzigd: 10 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online marketing specialist voor het in de markt zetten van mijn nieuwe webshop. Het gaat hier om SEO en SEA, maar ook advertenties via Instagram & Facebook. Ik hoor graag wat er mogelijk is.

Content Manager Social Media

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 15 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij, een startende onderneming zijn op zoek naar iemand die ons kan bijstaan om onze Social Media content te onderhouden. Wij gaan binnenkort van start en zijn op zoek naar iemand die ook in uren kan groeien. Wij zien uw reactie graag tegemoet.  

Freelance Social Media Marketeer

Budget: € 250 tot € 2000Geplaatst: 29 mrtLaatst gewijzigd: 17 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Als tijdelijke versterking van ons team zijn wij op zoek naar een freelance social media marketeer, iemand die exact weet hoe hij advertentieberichten via bijvoorbeeld Facebook kan instellen. Wij hebben klanten in diverse sectoren; denk aan beauty, foo&drinks, restaurants, events etc. Wie zou ons hierbij kunnen helpen? We zien graag een reactie tegemoet.

Marketing Advies voor Website directory

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 21 mrt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Advies gevraagd! Voor een aankomend project (website directory) ben ik op zoek naar een ervaren, flexibele online marketeer. De scope van de website dient geanalyseerd te worden, de richtlijnen voor de pagebuilder gemaakt te worden en er dient een marketingstrategie te komen. Heb jij de kennis en het geduld in huis om dit aan een leek uit te leggen? Dan spreek ik graag met je af.

Hands-on Marcom Support Gezocht (Almere)

Budget: € 30 tot € 45 p.u.Geplaatst: 30 janLaatst gewijzigd: 6 feb8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar hands-on marcom support. Het gaat echt om de uitvoering van praktische zaken zoals invoeren van content op onze website (WP), Marketing Automation, Mailchimp en Social Media. Maar ondersteuning bij uitwerking van andere zaken kan ook voorbij komen (huisstijl doorvoering e.d.). Het zou mooi zijn als er kennis en ervaring is met ICT. Ik schat in dat het gaat…

Promotie Teksten voor Flyers van Festivals

Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 14 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn een organisatiebureau voor festivals en evenementen. Wij organiseren evenementen gericht op families en festivals gericht op jongeren. Wij zoeken een freelancer om mee samen te werken en die onze doelgroep kan bereiken met pakkende teksten en slogans om onze festivals en evenementen te promoten. De promotie kan bestaan uit persberichten, acties op social media, teksten…

Administratieve Topper voor Relatie Beheer

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 5 janLaatst gewijzigd: 16 jan7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Mijn naam is Sebastiaan en ik heb een internationaal consultancybedrijf. We leren computerbedrijven hoe ze het beste samen kunnen werken met Microsoft. We beantwoorden elke mogelijke Microsoft-vraag. Over Microsoft het bedrijf, de producten (tot high-end enterprise-omgevingen) en alle mogelijkheden die Microsoft te bieden heeft. We zijn op zoek naar een administratieve topper voor…

SEO Optimalisatie voor onze Website

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 04-12-2017Laatst gewijzigd: 04-12-201710 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Onze website is al redelijk vindbaar in Google, maar het kan beter! Wie kan voor ons de SEO gaan verzorgen zodat we op meerdere zoekwoorden op nr 1 in Google vindbaar worden? Graag een reactie bij interesse en ervaring.