Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Fotograaf Seafood Evenement + Aftermovie Schieten

Budget: € 150 tot € 225Geplaatst: 1 julLaatst gewijzigd: 1 jul3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die zondag 2 juli op het Marie Heinekenplein te Amsterdam wil komen fotograferen en een aftermovie wil schieten. Het is een Seafood evenement (eten wordt voor gezorgd). Tijd is van 16:00 - 19:00. 

Productfotograaf met Ervaring in de Techniek

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 30 junLaatst gewijzigd: 10 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een product fotograaf die ervaring heeft met techniek. We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in lieren en kabels. Ook zouden we van het personeel wat foto's willen maken maar dat is minder belangrijk. Denk jij dat je precies weet hoe je een niet sexy product, sexy kan maken? Ik daag je uit. Graag kijk ik ook even in je portfolio. Als we tevreden zijn met wat je…

Fotograaf Gezocht voor Sfeerimpressies van Oud Klooster

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 30 junLaatst gewijzigd: 30 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een (vastgoed)fotograaf die ons kan helpen aan mooie beelden van onze zorgresidentie Mariëndaal in Grave (NB). Het betreft foto's van het pand en van een voorbeeldkamer. We hebben nu een gering budget, maar bij een goed resultaat hebben we nog meer vestigingen die gefotografeerd moeten worden en we hebben straks ook nog sfeerbeelden nodig. Hier is een ruimer…

Fotograaf voor Feest met Spoed Gezocht (1 juli 2017, Huizen)

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 30 junLaatst gewijzigd: 1 jul5 reacties (gesloten)
Hallo freelancers, We hebben een feest op 1 juli (morgen) en hebben met spoed een fotograaf nodig vanaf 15:00 in Huizen. Wie o wie is beschikbaar tot een uur of 20.00-21.00 (eten wordt verschaft)?  

Foto's voor Personal Training Website

Budget: € 75 tot € 150Geplaatst: 30 junLaatst gewijzigd: 30 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn personal training website, zoek ik een fotograaf voor twee á drie foto's. Een foto die relateert aan bloggen, een portretfoto van mezelf en een foto die relateert aan mijn werk, namelijk personal trainer. Dit hoeft uiteraard niet per se in de sportschool te zijn. Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.

Productfoto's van Frames Kunstwerken

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 28 junLaatst gewijzigd: 19 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een productfotograaf die een 30-40 tal foto's kan maken van de verschillende frames die wij aanbieden rondom onze kunstwerken. Deze frames variëren in omvang van 20x30 tot 125x190cm. Wij zitten in de omgeving Amsterdam. Bij interesse horen wij het graag.

Photoshop Deskundige Gevraagd (Retoucheren)

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 30 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor het vrijstaand maken en retoucheren van productfoto’s van electrisch gereedschap zoeken we iemand die bedreven is in Photoshop. Het werk kan thuis uitgevoerd worden. Het zal in eerste instantie om ongeveer 25 foto’s gaan. Wanneer de samenwerking bevalt kunnen eventueel meer opdrachten volgen. We horen graag van u.

Bruidsfotograaf in Omgeving Bakkum

Budget: € 350 tot € 1800Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 27 jun9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf voor onze huwelijksdag. Deze dag gaat gebeuren op 16/6/2018 in omgeving Bakkum. Graag willen wij in contact komen met fotografen die foto's in hun portfolio hebben voor bruidsfotografie. We zien jullie reacties tegemoet.

Fashion en Lifestyle Fotograaf Gezocht voor Blog

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 25 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een fashion & beauty blogger en daarvoor ben ik op zoek naar een fashion/lifestyle fotograaf. Een fotograaf die weet hoe hij/zij het beste outfits kan fotograferen, kan helpen met poses bedenken etc. deze zullen gebruikt worden voor mijn blog. Bij interesse zie ik graag een reactie tegemoet.

Professionele Productfotograaf voor Nieuw Accessoire Label

Budget: € 20 tot € 70 p.u.Geplaatst: 23 junLaatst gewijzigd: 12 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuw accessoire label zijn wij op zoek naar een fotograaf die onze producten professioneel kan fotografen voor op de website. En daarnaast mogelijk ook wat sfeerbeelden. We zijn op zoek naar iemand die out of the box kan denken, en met eigen initiatieven komt. En voorkeur voor ervaring in de fashion. Ben jij degene die we zoeken, stuur dan een reactie met een stukje relevant…

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad