Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Fotograaf voor Meerdaagse Bruiloft (Mei 2018)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 oktLaatst gewijzigd: 17 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft. Onze bruiloft bestaat uit de volgende dagen. 1. Hindoestaans bruiloft (12 mei, 2018, Weesp) Ongeveer 10-12 uur beschikbaarheid van de fotograaf benodigd. 2. Receptie (18 mei, 2018, Amsterdam) Ongeveer 10 uur beschikbaarheid van de fotograaf benodigd. Wij stellen creativiteit erg op prijs en zien graag jullie reacties tegemoet.

Fotograaf Gezocht voor Online Artikel (Den Haag, 12 oktober)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 oktLaatst gewijzigd: 11 okt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die donderdag 12 oktober om 09:30 in Den Haag (omgeving Spui) een foto kan maken. Het gaat om een foto die gebruikt wordt ter ondersteuning van een online artikel. Fotograaf dient om 09:30 aanwezig te zijn op nader te specificeren adres. Graag uw offerte en inzage in uw portfolio. Alvast bedankt.

Huwelijksfotograaf voor 16 December 2017 (Amsterdam)

Budget: € 250 tot € 750Geplaatst: 10 oktLaatst gewijzigd: 13 okt15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij gaan trouwen op 16 december en zoeken een leuke, spontane, creatieve fotograaf die bij voorkeur enige ervaring met huwelijksfotografie heeft! Het belangrijkste is dat er een klik is en we staan er dan ook voor open om eventueel met een getalenteerde/ambitieuze beginnende fotograaf te werken.

Product Fotograaf Gezocht (12 Foto's)

Budget: € 75 tot € 150Geplaatst: 6 oktLaatst gewijzigd: 9 okt7 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor onze webshop zoeken we een productfotograaf van onze nieuwe producten. Het zal gaan om twaalf foto`s, alleenstaand op een witte achtergrond. Maandag krijgen wij de producten en dan willen wij deze natuurlijk zo snel mogelijk online hebben. Daarom heeft onze voorkeur uit de provincie Limburg. We zien je graag jullie reacties en offertes tegemoet.

Sportieve Foto's Laten Maken

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 5 oktLaatst gewijzigd: 7 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar sportieve krachtige foto's van twee instructeurs op de sportschool. Het gaat maar drie of vier foto's en de foto's mogen gebruikt worden voor eigen portfolio. We zoeken een betaalbare fotograaf. Bij interesse zien we uw reactie graag tegemoet.

Productfotograaf Gezocht (Herenmode, Almere)

Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 2 oktLaatst gewijzigd: 2 okt15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zoeken iemand die (het liefst op locatie in Almere) productfoto's wilt maken. Het gaat hier om herenmode-accessoires zoals stropdassen, manchetknopen en bretels. Het zijn een groot aantal producten die moeten worden gefotografeerd. (Geschat meer dan 200 foto's). Graag een reactie bij interesse.

Fotograaf Gezocht (Beeldmateriaal Website)

Budget: € 200 tot € 400Geplaatst: 29 sepLaatst gewijzigd: 2 okt15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar iemand die in staat is om beeldmateriaal te maken dat zal worden ingezet voor mijn webshop. Het is een webshop in opbouw en gaat zich richten op de verkoop van compleet gepersonaliseerde koffie abonnementen. De opdracht betreft het maken van een top-view headerfoto en een drietal andere foto's die ieder één van de abonnementen die…

Vrouwelijke Fotograaf voor Loveshoot

Budget: € 150 tot € 200Geplaatst: 28 sepLaatst gewijzigd: 12 okt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vrouwelijke fotograaf met ervaring met love shoots voor een romantische fotoschoot voorafgaand aan mijn vrijgezellenfeestje op 12 oktober aanstaande. Tijdstip: rond 16.30 uur. Ik wil graag een shoot op een mooie buitenlocatie, in Noord-Brabant. Bij slecht weer een binnenlocatie. De fotografiestijl waar ik naar op zoek ben is Fine Art: romantisch, zacht, natuurlijk…

Bruidsfotograaf Gezocht (Omgeving Nijmegen)

Budget: € 200 tot € 1000Geplaatst: 28 sepLaatst gewijzigd: 29 sep8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze bruiloft op 3 augustus 2018 zijn wij op zoek naar een fotograaf die 6/7 uur onze dag vast wilt leggen. Qua stijl zoeken we iemand die "dromerige" foto's kan maken. We gaan trouwen in de omgeving van Nijmegen. Bent u diegene die wij zoeken? Dan horen we graag van u.

Fotograaf Gezocht voor Fotoserie over Depressie

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 27 sepLaatst gewijzigd: 13 okt15 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede fotograaf, die ook goed overweg kan met photoshop. Het gaat om een heftige fotoshoot, waarbij ik het thema ' depressie' in een serie wil vastleggen. Het werk dient op locatie, omgeving Sneek, uitgevoerd te worden. Wie kan mij helpen?