Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Fotograaf voor Bruiloft Gezocht (7 September 2018)

Budget: € 300 tot € 700Geplaatst: 27 febLaatst gewijzigd: 11 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf voor onze bruiloft, 7 september 2018. Wij vinden het belangrijk dat de fotograaf kan en durft te adviseren over locatie, decor en houding. Aangezien het 'de mooiste dag van ons leven' is, graag iemand die makkelijk in de omgang is, waarbij we ons op ons gemak voelen.  Tijd: ongeveer 12.00 tot 20.30uur Foto's hoeven minimaal bewerkt…

Foto Assistent Gezocht (Haarlem/Amsterdam)

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 6 mrt13 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een assistent fotografie, die erg goed is met licht/techniek. Graag een reactie met uurprijs en prijs per dagdeel. Omgeving Haarlem/Amsterdam. Ik zie graag jullie reacties tegemoet

Fotograaf voor in Beeld Brengen van Nieuwe Huisstijl

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 16 febLaatst gewijzigd: 16 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Makelaarskantoor uit Rotterdam wil zich onderscheiden door andere inzichten te verduidelijken met een nieuwe imago reportage. Wij zoeken een fotograaf met een frisse blik op Rotterdam die ons onderscheidend vermogen kan uitbeelden. Foto's zullen gebruikt worden voor reclamedoeleinden, website en multimedia.

Fotograaf/Videograaf voor Beeld Bedrijfswebsite

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 6 febLaatst gewijzigd: 8 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf/ videograaf voor het maken van beelden en korte video’s voor een bedrijfswebsite (en 1 onderliggende merkpagina). In het beeld moeten de kernwaarden van het bedrijf duidelijk naar voren komen. Shoot vindt plaats op diverse locaties in het midden van het land op basis van een vooraf afgestemde briefing (en scripts). Video’s moeten tevens…

Fotoreportage Verjaardagsfeest (Amsterdam)

Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 6 febLaatst gewijzigd: 21 feb8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag een goede vriend een origineel cadeau geven en dacht aan een foto reportage van het 65e verjaardagsfeest op 25 februari 2018 in Amsterdam. Ik heb een (beperkt) budget van ca.  € 20 - € 35 per uur. Graag verneem ik of iemand mij kan helpen en wat ik voor deze prijs kan verwachten.

Foto van Appartement voor Air BnB (Amsterdam)

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 30 janLaatst gewijzigd: 10 feb10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij hebben een appartement in Amsterdam die wij willen verhuren via Air BnB.  Hiervoor zijn we nu op zoek naar een fotograaf die mooie foto’s van ons huis kan maken. We hebben een beperkt budget van maximaal 100,- euro. Graag zien wij een reactie tegemoet wat er voor deze prijs mogelijk is.

Bruidsfotograaf Gezocht Amsterdam (14-9-2018)

Budget: € 300 tot € 800Geplaatst: 30 janLaatst gewijzigd: 1 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken voor onze bruiloft een fotograaf. Wij trouwen op vrijdag 14 september van dit jaar in Amsterdam. Aanwezigheid van de fotograaf is ongeveer van 14:00 tot 21:30 uur. Datum: 14 september 2018 Tijd: 14.00 uur - 21.30 uur Plaats: Amsterdam Mocht je meer info nodig hebben vooraf het maken van een offerte, stuur gerust een bericht.

Trucage van Foto's Bruiloftsgasten (Etten-Leur)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 26 janLaatst gewijzigd: 29 jan6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij willen trucage foto's van onze bruiloftsgasten die bij aankomst gemaakt moeten worden. Het bruidspaar moet in de foto gemonteerd worden die de gasten aan het eind van de avond als bedankje meekrijgen. - 15 juni 2018 - 19:30-21:00 uur - Ongeveer 40 koppels - Locatie: Etten-Leur Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn.

Fotograaf voor Portretfoto Gezocht (Bedrijfswebsite)

Budget: € 75 tot € 125Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 3 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die een portretfoto van mij kan maken voor mijn website van een bedrijf. Het moet een professionele foto zijn die niet stijf is. Graag een reactie bij interesse.  

Fotograaf Gezocht voor Promotiefoto's Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 16 feb10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor onze nog te lanceren webshop, gericht op elektronicaproducten, zijn wij op zoek naar een fotograaf die voor ons promotiefoto's kan maken. Het gaat om foto's met daarop een model die producten aanprijst, per foto één product. Dus bijvoorbeeld een foto met een iPhone, of een foto met een game console. De foto dient te worden gemaakt in een huis-tuin-keuken…