Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Styliste Gezocht voor Kerst Foto Shoot

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 julLaatst gewijzigd: 19 jul1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Op zeer korte termijn, as vrijdag organiseren wij een kerst photoshoot voor een merk met kerstboom standaarden, hiervoor zoeken wij een styliste. Ben je styliste, heb je ervaring met internationale lifestyle merken en heb je zin om a.s. dagen ons team te versterken op het gebied van concept en styling. Dan kunnen we je goed gebruiken. Goede ideeën en zelfstandig kunnen werken…

Product Fotograaf voor Cosmeticaproducten

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 16 julLaatst gewijzigd: 3 aug14 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf die ervaring heeft met productfotografie. Ons beauty merk krijgt een compleet nieuwe look. De nieuwe verpakkingen moeten prachtig in beeld gebracht worden, kun jij ons helpen?   1 dag, in september Liefst omgeving Noord-Brabant/Limburg Ervaring met productfotografie Prijs in overleg Op locatie of in onze fotostudio Alvast bedankt voor je reactie.

Fotograaf voor Korte Bedrijfsreportage

Budget: € 50 tot € 120Geplaatst: 13 julLaatst gewijzigd: 13 jul8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben zelf fotograaf en op zoek naar een fotograaf die mij kan vastleggen tijdens een buitenshoot in Amsterdam. De shoot wordt in scène gezet met een model. De foto's gebruik ik voor mijn website en social media. Ik wil shots van mijzelf aan het werk (div. hoeken) en misschien nog een portret.  Ik wil dit deze maand juli uitvoeren. Exacte datum en tijd in overleg.…

Foto's Maken van Huis in Amsterdam (Airbnb)

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 11 julLaatst gewijzigd: 20 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zou graag nieuwe foto's willen laten nemen van mijn huis in Amsterdam voor airbnb. De huidige inrichting is gewijzigd over de jaren dus een vernieuwing is van foto's is hard nodig. Graag zie ik de mogelijkheden en offerte tegemoet Alvast bedankt voor jullie reacties.

Foto's van Artiest op Dance Festival (Middelburg, 13 juli)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 julLaatst gewijzigd: 16 jul5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben een artiest en zal op vrijdag 13 juli 15 minuten optreden bij City of Dance festival in Middelburg. Ik wil graag toffe foto's van mijn optreden en backstage. Wie zou dit voor mij kunnen verzorgen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

2 Foto's Bewerken tot 1 Foto

Budget: € 20 tot € 150Geplaatst: 5 julLaatst gewijzigd: 20 sep10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die van 2 foto's 1 foto kan maken. Het gaat om een foto van een monumentaal gebouw met ervoor bomen en een grasveld. De 2e foto is van een serie fonteinen. Nu zoek ik iemand die de serie fonteinen plaatst voor het monumentale gebouw en die bomen/grasveld 'weg haalt' en dus van 2 foto's 1 foto maakt. Dit zou dan gaan om een serie van ongeveer 10 foto's.…

Fotograaf voor Regelmatige Opdrachten (Interieurs)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 11 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die voor een bedrijf regelmatig foto's wil maken van interieurs. Werkzaamheden zullen voornamelijk in Amsterdam e/o zijn. Beloning in overleg.

Fotograaf voor Shoot met Paarden

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 18 jul9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een pas opgestarte webshop zijn wij op korte termijn op zoek naar een fotograaf voor ongeveer 3 uur. We willen graag foto's van hoofdstellen en teugels "in actie" en wellicht nog wat andere productfoto''s. Van de teugels en hoofdstellen zouden we graag foto's op paarden hebben, maar hebben zelf geen contacten op dat vlak. Het zou dus erg van pas komen,…

Aantal Afbeeldingen Photoshoppen

Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 3 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil een aantal afbeeldingen laten photoshoppen. Te beginnen met twee afbeeldingen. Het gaat om het aanpassen van het formaat, zodat de afbeelding als header kan dienen en het verbreden van de achtergrond zonder dat je kleurverschil ziet. Graag een reactie bij interesse.

Freelance Foto's Bewerker Gezocht

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 19 junLaatst gewijzigd: 1 okt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Photoshop bewerker. Het betreft het bewerken van 3-5 dezelfde foto in één collage. (3-5 foto's op een foto) Ik heb hier geen haast bij. Het gaat hier om de fotobewerking. Thuiswerken is mogelijk, ik heb duizenden foto's, en deze moet worden bewerkt. Denk je hiermee te kunnen helpen?