Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Productfoto's Maken (Omgeving Limburg)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 16 augLaatst gewijzigd: 21 aug4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe webshop zoek ik iemand die een zestal mooie productfoto's kan maken. Het zijn redelijk forse artikelen. (1,5 meter hoog en 1 meter breed). Liefst omgeving Limburg of zuid oost Brabant zodat ik er niet te ver mee hoef te zeulen. Ik zie graag jullie reacties tegemoet.

Fotograaf Gezocht voor Fotograferen Digitale Schermen

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 14 augLaatst gewijzigd: 17 aug6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf die op korte termijn (deze week) beschikbaar is voor het shooten van enkele campagnes op digitale schermen in Amsterdam en Rotterdam. Budget max €150 totaal.

Freelance Fotograaf voor Verlichtingsprojecten

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 10 augLaatst gewijzigd: 20 aug15 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die mooie foto's kan maken van onze projecten. De eerste aanvraag gaat voor een verlichtingsproject in Nieuw-Vennep. Ik verwacht ongeveer 10 foto's per project. Graag een reactie bij interesse.

Fotograaf voor Bruiloft in Maastricht

Budget: € 100 tot € 800Geplaatst: 8 augLaatst gewijzigd: 8 aug5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze bruiloft op 30 maart in Maastricht zijn wij op zoek naar een fotograaf die deze mooie dag voor ons kan vastleggen. Budget is maximaal 800 euro. Wij dachten zelf aan circa 8-10 uur fotografie. Wij zien graag jullie reactie tegemoet.  

Videograaf voor Bruiloft 31-08-2018

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 7 augLaatst gewijzigd: 30 aug6 reacties (match!)
Beste freelancers, Wegens afzegging van onze videograaf zijn wij met spoed opzoek naar een videograaf. We zoeken een videograaf voor onze bruiloft op 31-08-2018 in Nijverdal. Het is de bedoeling dat je rond de 8 a 10 uur aanwezig bent. We hebben helaas niet heel groot budget. rond de 500 euro. De bruiloft is op 1 locatie, de ceremonie en het feest. De foto's worden gemaakt in Rijssen en in Notter.…

Product Fotograaf voor Kaartspel en Banner

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 augLaatst gewijzigd: 10 aug2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die productfoto's van een kaartspel en een banner kan maken. Goede belichting is belangrijk net als een witte achtergrond, dus graag een freelancer met een studio o.i.d. Het gaat om ongeveer 5 tot 10 geschikte foto's welke niet bewerkt hoeven worden. Enkel in omgeving Norg, Assen, Roden of Groningen. Verwachte tijd maximaal 30 minuten. Bij…

Bruidsfotograaf Gezocht (Zomer 2019, Arnhem)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 augLaatst gewijzigd: 21 aug8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een bruidsfotograaf voor onze trouwdag in de zomer van 2019. Wij zien graag reacties met portfolio en prijs incl. bewerking van de foto's en evt fotoboek tegemoet. Wij zouden er op de trouwdag graag een fotograaf voor 10-12 uur bij hebben om de mooie momenten vast te leggen. We zien de offertes graag tegemoet.

Fotograaf Gezocht voor Kleine Klus op 13 Augustus

Budget: € 50 tot € 75 p.u.Geplaatst: 1 augLaatst gewijzigd: 3 aug4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf die graag van een leuke groep meiden wat foto's wil maken op 13 augustus omgeving Hoenderloo / Apeldoorn. Wij kunnen helaas maar max €75 euro besteden, hopelijk ziet iemand deze klus zitten! 

Trouwerij Fotograferen (Leiden, 13 september 2018)

Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 31 julLaatst gewijzigd: 20 aug6 reacties (match!)
Beste freelancers, Op 13 september 2018 ga ik trouwen in Leiden. Daarvoor ben ik op zoek naar een fotograaf voor tijdens de ceremonie en het aansnijden van de taart. Tijd: 14.00 tot 17.00 oftewel 3 uur Prijs: 30-50 euro per uur. Ik zie graag een offerte tegemoet.

Creatieve Fotoshoot voor onze Kinderen

Budget: € 30 tot € 75 p.u.Geplaatst: 23 julLaatst gewijzigd: 6 aug10 reacties (match!)
Beste freelancers, Graag willen wij eind september een fotoshoot met onze twee zoons 4 jaar en 4 maanden in de hoofdrol en wij een bijrol. We zouden het super gaaf vinden als het iets wat unieks is. We hebben al wat fotografen bekeken en het is vaak wat van hetzelfde. We zoeken dus een fotograag die echt creatief is zodat het echt iets unieks wordt. Kan jij ons helpen, dan zien wij graag…