Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Producten Fotograaf Gevraagd (Cosmetica)

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 26 sepLaatst gewijzigd: 29 sep10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf "gespecialiseerd" in het maken van "producten foto's". Het betreft foto's voor onze website die ik met spoed nodig heb. Wie kan mij hiermee helpen op korte termijn.

Fotograaf Gezocht voor Profielfoto's Zakelijk

Budget: € 250 tot € 1000Geplaatst: 25 sepLaatst gewijzigd: 2 okt10 reacties (match!)
Beste fotograaf, Voor een leuk prijsje zouden we graag professionele profielfoto's laten maken van onze medewerkers (+/- 60) voorafgaand aan een vergadering die plaatsvindt op 8 november. Heb jij op 8 november tijd? Is het maken van profielfoto's jouw specialiteit? Ik hoor graag van je.

Interieur Fotograaf voor Verkoop van Huis (Berlicum)

Budget: € 120 tot € 175Geplaatst: 25 sepLaatst gewijzigd: 29 sep10 reacties (match!)
Beste freelancers, Zoek een interieur fotograaf voor een woning te Berlicum, 5 min. van A2 bij Den Bosch, gaat om 30 foto's. Foto zijn voor verkoop van huis. Datum: 26 of 27 oktober, overdag,  afhankelijk van het weer buiten Vergoeding in overleg. 

Fashion Fotograaf Gezocht (Jurkjes Label)

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 22 sepLaatst gewijzigd: 6 okt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Op korte termijn zoeken wij een fotograaf die in zijn/haar studio een reeks foto's kan maken voor een nieuw kleding ( jurkjes) label. Sfeer; sprankelend, warm, vrolijk. Hij/zij moet ook foto's kunnen bewerken, denk aan achtergrond wijzigen. Omgeving/locatie midden Nederland en randstad. Bij interesse zien we uw reactie graag tegemoet.

Creatieve Professionele Fotograaf (28 September in Wassenaar)

Budget: € 200 tot € 300Geplaatst: 21 sepLaatst gewijzigd: 25 sep6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn voor onze nieuwe Healthbox editie op zoek naar een creatieve professionele fotograaf. De nieuwe editie is samengesteld door een bekende health expert. Wij hebben de fotoshoot ingepland zoals hieronder: Datum: 28 september aanstaande Locatie: Wassenaar Tijd: aanvang 14:00 uur Fotografie: profiel/portretfotografie & reclamefotografie/productfotografie met sfeer voor reclame…

Fotograaf en Videomaker voor Evenement Bussum

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21 sepLaatst gewijzigd: 27 sep8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf en videomaker voor een evenement op 30 september in Bussum. Tijden en prijs in overleg. Bij intresse hoor ik het graag.

Fotograaf voor Zakelijke Portretfoto Gezocht

Budget: € 30 tot € 75Geplaatst: 20 sepLaatst gewijzigd: 23 sep8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die op korte termijn van twee personen een zakelijke portretfoto kan maken. Wie wil mij helpen?

Videograaf en Fotograaf Gezocht voor Bruidspaar (Purmerend)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 19 sepLaatst gewijzigd: 21 sep8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij gaan trouwen op 28 September 2018 in Purmerend en nu zoeken wij een fotograaf en een videograaf. Wij vinden het belangrijk dat de ceremonie goed wordt gefilmd. Graag zouden wij dit willen vanaf 12.00 uur tot 21.00 uur. Zodat er ook wat van het avondfeest wordt gefilmd en gefotografeerd. Ons budget is 650 euro. Wie wil dit voor ons doen? Groetjes van een spontaan bruidspaar.

Fotograaf voor Bruiloft in Eindhoven (1-09-2018)

Budget: € 100 tot € 400Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 28 sep9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze bruiloft op 1 sept 2018 in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fotograaf die van 12 tot 17 uur foto's wil maken. Het gaat om de shoot + het vastleggen van het ophaalmoment, de ceremonie en het aansnijden van de bruidstaart. Ben je geïnteresseerd dan horen wij het graag.

Productfotograaf voor Webshop Gezocht (Amsterdam)

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 15 sep10 reacties (gesloten)
Bste freelancers, Ik ben op zoek naar een productfotograaf die voor onze webshops o.a. helmen en sloten kan fotograferen. Op dit moment dienen er 3 helmen en 1 slot gefotografeerd te worden waarvan ik 4 beelden nodig heb. Uiteindelijk ben ik op zoek naar een lange termijn samenwerking. Ik zie je reactie graag tegemoet.