Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Fotografie
  4. > Amsterdam

Freelance opdrachten: Fotografie

Fotograaf voor Verjaardag op 5 Juni (Amsterdam)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 16 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die op zondag 5 juni tussen 15.30 en 17.30 foto's kan maken op een verjaardagsfeestje van een 2 jarige in Amsterdam. Eventueel ook filmen. Ben je geïnteresseerd? Reageer direct!

Kledingstukken Fotograferen in Amsterdam

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 8 apr
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 8 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf voor het maken van foto's van sjaals, hoofddoeken en jurken. Nabewerking van foto's is vereist. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Freelance Fotografen voor Grote Organisatie

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 29 mrt
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 29 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance fotografen. Wij organiseren de Nationale Carrièrebeurs, de Nationale Carrièredagen en zijn initiatiefnemer van een online platform. Met behulp van deze initiatieven fungeren wij als dé schakel tussen studenten en organisaties. Het doel is jonge starters succesvol koppelen aan passende werkgevers. Doelstelling Om in contact…

Fotograferen van Kunstwerken aan Huis

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18 jan
Reacties: 9
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 18 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben zelf kunstenaar en op zoek naar een freelance fotograaf die foto's kan maken aan huis van kunstwerken. Dat je een goede belichting kunt verzorgen is dus belangrijk. Geïnteresseerd? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Sportfotograaf Gezocht voor Voetbal Keeper in Amsterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 6 jan
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 7 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een (sport)fotograaf die een aantal mooie bewegende sportfoto's kan maken van mijn zoon op het voetbalveld. Mijn zoon is keeper en voetbalt in Amsterdam, de foto's kunnen gemaakt worden tijdens een wedstrijd en/of tijdens de training net wat het beste uitkomt.  Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie jullie reacties met portfolio graag tegemoet.

Product en Lifestyle Fotograaf Gezocht (Amsterdam)

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 17-11-2021
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 07-12-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Graag zouden we een fotoshoot willen inplannen voor 10 van onze producten in verschillende settings. Onze producten zijn olie, koffiebonen, eatmeal, gummies, chocolate thins, crème, zalf en zeepjes. We willen deze producten als volgt laten fotograferen ; In een hand, In de badkamer, Op nachtkastje, In een (hand-)tasje, In de auto (dashboardkastje?), In de keuken, Op…

Fotograaf Gezocht voor 50ste Verjaardag (Amsterdam)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 11-10-2021
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 12-10-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Aanstaande zaterdag 16 oktober vieren wij de 50ste verjaardag van mijn man. Tijdens dit feest ben ik op zoek naar een fotograaf die een leuke reportage van het feest kan maken. Het van ca. 21:00 voor een periode van 1 tot 1,5 uur bij ons in Amsterdam. Ben je beschikbaar en kan je ons helpen? Reageer dan met portfolio!

Freelance Fotograaf voor Product Foto's Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11-08-2021
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 16-08-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die creatief is en met mij mee kan denken voor detail & productfoto's voor op mijn website. Het product wat ik ga verkopen zijn Waldorf poppen, paar detailfoto's van het maakproces. Nabewerking van foto’s is vereist. Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte op Hoofdkraan.nl. Ik hoor graag van je.

Fotograaf voor Bekend Babymerk in Amsterdam (Spoed)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 05-07-2021
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 05-07-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Met spoed ben ik op zoek naar een product fotograaf in de regio Amsterdam die voor uiterlijk 7 juli ongeveer 25 foto's wil maken van kleding stukken in maat 62. Een voorbeeld van hoe op te leveren kan bij interesse opgestuurd worden. Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Fotograaf voor Coachingsplatform in Amsterdam (13 Mei)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10-05-2021
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 11-05-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor de foto's van een nieuw online cursus- en coachingsplatform zijn wij op zoek naar een fotograaf. De foto's zullen gebruikt worden voor de website en social media kanalen. Qua sfeer willen we een mix tussen een schoolse en zakelijke setting neerzetten. De locatie is een hele toffe oude school in Amsterdam Oost, wat nu gebruikt wordt als woonhuis. We hebben ongeveer 8…