Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Fotograaf voor Kraamfeest (17 December, Amsterdam)

Budget: € 75 tot € 175Geplaatst: 14 novLaatst gewijzigd: 17 nov9 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een (kraam)feest op 17 december zoek ik een fotograaf. Het gaat om 3 uurtjes (15.30u-18.30u). We willen graag leuke foto's als herinnering zonder zelf de foto's te hoeven maken. Budget € 30 - € 50 per uur. Foto's per mail of usb aanleveren. Locatie: Amsterdam.

Productfotograaf voor Webshop Gezocht (Amsterdam)

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 15 sep10 reacties (gesloten)
Bste freelancers, Ik ben op zoek naar een productfotograaf die voor onze webshops o.a. helmen en sloten kan fotograferen. Op dit moment dienen er 3 helmen en 1 slot gefotografeerd te worden waarvan ik 4 beelden nodig heb. Uiteindelijk ben ik op zoek naar een lange termijn samenwerking. Ik zie je reactie graag tegemoet.

ZZP'er voor Foto's van Hypnose Coach Gezocht

Budget: € 30 tot € 60 p.u.Geplaatst: 30 augLaatst gewijzigd: 30 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf voor mijn website voor coaching. Het gaat om 3 of 6 foto's van mezelf, van de praktijk. De praktijk bevindt zich in Amsterdam. Wie kan mij helpen om de perfecte foto van mij te maken, zodat ik meer toegankelijk er uit ziet?  

Food en Portret Fotografie (Amsterdam)

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 8 augLaatst gewijzigd: 8 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nader te bepalen datum in september 2017 ben ik op zoek naar een fotograaf voor een ongeveer 4-uur durende shoot. Het gaat om het fotograferen van food en de bereiding daarvan. Daarnaast uiteraard wat product- ingrediënt, decoration shots. Ook wil ik graag een paar foto's van ons team laten maken. Dit betreffen 5 personen. Het zal plaatsvinden in Amsterdam. Foto's…

Fotograaf Seafood Evenement + Aftermovie Schieten

Budget: € 150 tot € 225Geplaatst: 1 julLaatst gewijzigd: 1 jul3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die zondag 2 juli op het Marie Heinekenplein te Amsterdam wil komen fotograferen en een aftermovie wil schieten. Het is een Seafood evenement (eten wordt voor gezorgd). Tijd is van 16:00 - 19:00. 

Productfoto's van Frames Kunstwerken

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 28 junLaatst gewijzigd: 19 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een productfotograaf die een 30-40 tal foto's kan maken van de verschillende frames die wij aanbieden rondom onze kunstwerken. Deze frames variëren in omvang van 20x30 tot 125x190cm. Wij zitten in de omgeving Amsterdam. Bij interesse horen wij het graag.

Professionele Productfotograaf voor Nieuw Accessoire Label

Budget: € 20 tot € 70 p.u.Geplaatst: 23 junLaatst gewijzigd: 12 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuw accessoire label zijn wij op zoek naar een fotograaf die onze producten professioneel kan fotografen voor op de website. En daarnaast mogelijk ook wat sfeerbeelden. We zijn op zoek naar iemand die out of the box kan denken, en met eigen initiatieven komt. En voorkeur voor ervaring in de fashion. Ben jij degene die we zoeken, stuur dan een reactie met een stukje relevant…

Trouwfotograaf Gezocht (10 Juni 2017, Amsterdam)

Budget: € 100 tot € 175 p.u.Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 7 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een bruidsfotograaf voor onze trouwerij op 10 juni 2017 van ongeveer 15:30 tot 21:30. Trouwerij is in Amsterdam, bij Macy's Haarlemmermeerstation. We zijn niet heel veeleisend, we willen graag wat mooie foto's om later in te lijsten. Losse, vrolijke stijl en hopelijk in juni ook zonnig! Bij interesse hoor ik graag van u.

Fotograaf voor twee Zakelijke Portretfoto's

Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 21 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die foto's kan maken voor zakelijke doeleinden van twee vrouwen. De foto's dienen het liefst buiten gemaakt te worden, samen en apart. Trefwoorden zijn: zakelijk, formal fashion, edgy, verrassend. De shoot zal naar eigen inschatting een uur bedragen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.  

Fotograaf voor kinderdagverblijf Gezocht (Amsterdam)

Budget: € 200 tot € 400Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 20 apr5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een opdracht in week 19 (ma+di+do) op een kinderdagverblijf in Amsterdam zijn wij met spoed op zoek naar een fotograaf die over de volgende kwaliteiten beschikt: - basiskennis studiofotografie - zeer stressbestendig - overzicht behouden en snel kunnen schakelen - rust uitstralen - en het allerbelangrijkste: ervaring met het fotograferen van kindjes in de leeftijd 0-4 jaar Voordat…