Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Fashion Fotograaf Gezocht (Jurkjes Label)

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 06:25Laatst gewijzigd: 14:096 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Op korte termijn zoeken wij een fotograaf die in zijn/haar studio een reeks foto's kan maken voor een nieuw kleding ( jurkjes) label. Sfeer; sprankelend, warm, vrolijk. Hij/zij moet ook foto's kunnen bewerken, denk aan achtergrond wijzigen. Omgeving/locatie midden Nederland en randstad. Bij interesse zien we uw reactie graag tegemoet.

Creatieve Professionele Fotograaf (28 September in Wassenaar)

Budget: € 200 tot € 300Geplaatst: 21 sepLaatst gewijzigd: 21 sep6 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn voor onze nieuwe Healthbox editie op zoek naar een creatieve professionele fotograaf. De nieuwe editie is samengesteld door een bekende health expert. Wij hebben de fotoshoot ingepland zoals hieronder: Datum: 28 september aanstaande Locatie: Wassenaar Tijd: aanvang 14:00 uur Fotografie: profiel/portretfotografie & reclamefotografie/productfotografie met sfeer voor reclame…

Fotograaf en Videomaker voor Evenement Bussum

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21 sepLaatst gewijzigd: 21 sep8 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf en videomaker voor een evenement op 30 september in Bussum. Tijden en prijs in overleg. Bij intresse hoor ik het graag.

Fotograaf voor Zakelijke Portretfoto Gezocht

Budget: € 30 tot € 75Geplaatst: 20 sepLaatst gewijzigd: 20 sep7 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die op korte termijn van twee personen een zakelijke portretfoto kan maken. Wie wil mij helpen?

Videograaf en Fotograaf Gezocht voor Bruidspaar (Purmerend)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 19 sepLaatst gewijzigd: 21 sep8 reacties
Beste freelancers, Wij gaan trouwen op 28 September 2018 in Purmerend en nu zoeken wij een fotograaf en een videograaf. Wij vinden het belangrijk dat de ceremonie goed wordt gefilmd. Graag zouden wij dit willen vanaf 12.00 uur tot 21.00 uur. Zodat er ook wat van het avondfeest wordt gefilmd en gefotografeerd. Ons budget is 650 euro. Wie wil dit voor ons doen? Groetjes van een spontaan bruidspaar.

Fotograaf voor Bruiloft in Eindhoven (1-09-2018)

Budget: € 100 tot € 400Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 15 sep6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor onze bruiloft op 1 sept 2018 in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fotograaf die van 12 tot 17 uur foto's wil maken. Het gaat om de shoot + het vastleggen van het ophaalmoment, de ceremonie en het aansnijden van de bruidstaart. Ben je geïnteresseerd dan horen wij het graag.

Productfotograaf voor Webshop Gezocht (Amsterdam)

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 15 sep10 reacties (pauze)
Bste freelancers, Ik ben op zoek naar een productfotograaf die voor onze webshops o.a. helmen en sloten kan fotograferen. Op dit moment dienen er 3 helmen en 1 slot gefotografeerd te worden waarvan ik 4 beelden nodig heb. Uiteindelijk ben ik op zoek naar een lange termijn samenwerking. Ik zie je reactie graag tegemoet.

Fotograaf voor School Gala (Rotterdam)

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 16:556 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die in Rotterdam het school gala wilt fotograferen. Het gaat om 150 leerlingen die een school feest hebben, ik zou graag wat leuke foto willen van het feest zelf en misschien ook wel van de leerlingen apart, een soort portret foto. Het school gala zal plaatsvinden op 11 juni of 12 juni 2018. De tijden zijn van 22:00 tot 02:00 De locatie zal naar alle waarschijnlijkheid…

Spontane Fotografie Assistent Gezocht

Budget: € 15 tot € 30 p.u.Geplaatst: 12 sepLaatst gewijzigd: 19 sep4 reacties
Beste freelancers, Voor verschillende commerciële fotoshoots zijn we op zoek naar een enthousiaste assistent die ondersteuning zal bieden bij diverse leuke opdrachten. Wat wij vragen: - Affiniteit met fotografie - Creativiteit - Verantwoordelijkheid - In de afrondende fase van je studie óf je bent net afgestudeerd Kan jij ons helpen?

Fotoshoot Laten Maken (Vlaardingen)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 sepLaatst gewijzigd: 13 sep6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf voor een fotoshoot van tien personen. Locatie; Natuur/ Broekpolder Vlaardingen. Van kinderen en kleinkinderen (allen volwassen) als kado voor 60 jarig bruidspaar.  Er is een budget van 100 euro exclusief. Op zaterdag of zondag tussen 11 en 13 oktober. Ik hoor graag van u.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad