Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Beheer & Techniek

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Beheer & Techniek

Freelance Salesforce Expert Gezocht

Budget: € 30 tot € 60 p.u.Geplaatst: 16 janLaatst gewijzigd: 21 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancer, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen Salesforce beter in te richten en optimaler te gaan gebruiken. Wij werken met Salesforce via ons hoofdkantoor in Veendam, Groningen. We hebben verschillende kleinere issues en projecten om aan te werken. Als bet bevalt dan zouden we graag langere tijd samenwerken. Graag een reactie bij interesse.

Feed Specialist voor Kitesurf Wordpress Site

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 janLaatst gewijzigd: 14 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een product feed specialist die de kitesurf website shop kan onderhouden. Onze website betreft een internationale review site voor kitesurfers. Shop is de product feed site die gekoppeld is aan onze kitesurf website. Wij zoeken een freelancer die de feeds van onze shop partners beheert, koppelt en eventueel innoveert. Link url's kunnen wij toesturen via een bericht.…

Sharp XE-A307 Kassaregister Modules Installeren

Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 7 jangeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij snel modules zou kunnen installeren zodat ik elk product apart kan aanslaan op de kassa. Ik heb een kassa van ‘t merk Sharp xe-307 aangeschaft alleen moet nu nog geinstalleerd worden o.a 9% 21% wordt al gebruikt. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Hulp bij Inrichten van Sharepoint

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 8 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar hulp bij het inrichten van sharepoint, wij hebben al een opzet. Deze moet worden uitgewerkt en in later stadium door ons worden beheerd. Er is dus ook een stuk scholing nodig. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Computerspecialist voor Laptop Onderhoud

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 20 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met mijn laptop (DELL Latitude). Het moet worden nagekeken (hardware en software) en opgeschoond zodat het weer snel is. Waarschijnlijk wil ik het huidige harde schijf met een SSD vervangen. Daarnaast controleren of alles up to date is. Vooraf graag een goed advies wat wel zinvol is etc. Ik zie de reacties graag tegemoet.

Specialist MS Outlook Office Online voor Oplossen Complexe Issues

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18-12-2018Laatst gewijzigd: 19-12-20181 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Welke specialist in Outlook Premium Office Online lost deze vier, heel concrete, knooppunten voor ons op:   installeren templates of sjablonen met de mogelijkheid daarin hyperlinks op te nemen; mogelijk maken verzenden mails met als afzender een keuze uit een van de vier geinstalleerde e-mail adressen; probleem: thans wordt alleen verzonden vanuit hoofdadres; mogelijk maken…

ICT Specialist voor (Helpdesk werk) in Tilburg

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29-11-2018Laatst gewijzigd: 10-12-20184 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons zonne-energiebedrijf zoeken wij iemand met ICT kennis die de monitoring functie van verschillende omvormer merken bij klanten kan instellen en bij problemen ook naar de klant kan gaan om het probleem te analyseren en op te lossen. (Sommige klanten hebben een probleem met de app of de wifi verbinding) Budget is in overleg. Wij zien graag een reactie tegemoet.

SQL Bestanden in Exact Implementeren

Budget: € 20 tot € 65 p.u.Geplaatst: 27-11-2018Laatst gewijzigd: 27-11-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij werken met Exact 2000. De HD waarop Exact draait heeft het begeven en door een probleem met de backupserver kunnen wij wel files terugvinden en restoren, maar kunnen die niet in Exact ingelezen worden. De SQL bestanden die recent zijn, zouden wij graag in Exact geimplementeerd willen hebben. De nog werkende backups zijn helaas te oud. We zoeken iemand die door middel van SQL…

Database Specialist voor Koppeling Probleem

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 26-11-2018Laatst gewijzigd: 26-11-20184 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een handelsonderneming en op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in Databases (Acces). We hebben een probleem er moeten adressen worden gemaild welke aan een Word brief zijn gekoppeld en dit lukt niet. Budget is in overleg. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Server Inrichten (VMware, RDP)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 19-11-2018Laatst gewijzigd: 03-12-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoen naar iemand die mijn server kan inrichten. Nu VMware en server 2016. Moet gefixed en ingericht worden met RDP (oid met 2 staps verificatie) etc. Ik zie graag een reactie tegemoet.