Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Beheer & Techniek

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Beheer & Techniek

Systeembeheerder voor Windows Server / Active Directory en Linux

Budget: € 40 tot € 45 p.u.Geplaatst: 29 janLaatst gewijzigd: 3 feb2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een freelance Systeembeheerder met ruime windows ervaring. (server, radius, firewall / router / active directory en stukje VM Ware). Voor de komende maanden +- 32 uur per week. Omgeving Leiden / Alphen ad Rijn.  Wij zien graag een reactie tegemoet.

ICT Beheerder (Amsterdam-Noord)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 1 feb4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een zelfstandige die op oproepbasis ICT-taken kan uitvoeren. Te denken valt dan o.a. aan:   Installeren computers nieuwe werknemers VPN installeren Printers operationeel houden Netwerkbeheer o.b.v. Unix Optimaliseren en plaatsen Wifi-punten Kabels wegwerken Videoschermen plaatsen. Het is belangrijk dat u ervaring hebt met bovenstaande zaken en dat u in…

Hulp bij Database Microsoft Access Probleem

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 25 jan5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een database Microsoft Access specialist. Ik heb een database gemaakt van Microsoft access maar de formulieren om meer dan één tabel te vullen werken niet, het lukt niet om een nieuwe klant of order vast te leggen. Kan iemand hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Freelance ICT-er voor Netwerkbeheer (Lange Termijn)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 24 jan5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance ICT-er die ons kan helpen met ons netwerkbeheer, onderhoud en beveiliging. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Rotterdam. Wij zijn een communicatiebureau met 8 medewerkers en een beetje allergisch voor de grotere IT bedrijven (lees: snelle IT consultancy mannen). Wij zijn een down to earth bedrijfje met een hele leuke en fijne werksfeer en zoeken…

nRF52 SDK Developer voor Bluetooth 5 Project

Budget: € 20 tot € 90 p.u.Geplaatst: 22 janLaatst gewijzigd: 2 feb1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Voor een klein project een embedded developer gezocht met ervaring met nRF52 SDK en bluetooth 5 coded PHY (long range). Functionaliteit: ruwe data van een weegsensor broadcasten via bluetooth. Een prototype ontwikkeld in arduino is aanwezig. Graag een reactie bij interesse.

Freelance Salesforce Expert Gezocht

Budget: € 30 tot € 60 p.u.Geplaatst: 16 janLaatst gewijzigd: 21 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancer, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen Salesforce beter in te richten en optimaler te gaan gebruiken. Wij werken met Salesforce via ons hoofdkantoor in Veendam, Groningen. We hebben verschillende kleinere issues en projecten om aan te werken. Als bet bevalt dan zouden we graag langere tijd samenwerken. Graag een reactie bij interesse.

Feed Specialist voor Kitesurf Wordpress Site

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 janLaatst gewijzigd: 14 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een product feed specialist die de kitesurf website shop kan onderhouden. Onze website betreft een internationale review site voor kitesurfers. Shop is de product feed site die gekoppeld is aan onze kitesurf website. Wij zoeken een freelancer die de feeds van onze shop partners beheert, koppelt en eventueel innoveert. Link url's kunnen wij toesturen via een bericht.…

Sharp XE-A307 Kassaregister Modules Installeren

Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 7 jangeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij snel modules zou kunnen installeren zodat ik elk product apart kan aanslaan op de kassa. Ik heb een kassa van ‘t merk Sharp xe-307 aangeschaft alleen moet nu nog geinstalleerd worden o.a 9% 21% wordt al gebruikt. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Hulp bij Inrichten van Sharepoint

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 8 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar hulp bij het inrichten van sharepoint, wij hebben al een opzet. Deze moet worden uitgewerkt en in later stadium door ons worden beheerd. Er is dus ook een stuk scholing nodig. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Computerspecialist voor Laptop Onderhoud

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 20 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met mijn laptop (DELL Latitude). Het moet worden nagekeken (hardware en software) en opgeschoond zodat het weer snel is. Waarschijnlijk wil ik het huidige harde schijf met een SSD vervangen. Daarnaast controleren of alles up to date is. Vooraf graag een goed advies wat wel zinvol is etc. Ik zie de reacties graag tegemoet.