Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Beheer & Techniek

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Beheer & Techniek Almere

Koppeling Maken tussen Excel Calculatie en Word Offerte (VBA)

Budget: € 30 tot € 75 p.u.Geplaatst: 08-01-2016Laatst gewijzigd: 20-01-20165 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We willen vanuit een Microsoft Excel calculatie een Microsoft Word offerte vullen. Hierbij dient op basis van de data in de Excel ook een aantal variabele tekstblokken in de offerte aangestuurd te worden. E.e.a. dient gerealiseerd en gedocumenteerd te worden voor toekomstig onderhoud. In verband met de nodige afstemming zal de uitvoering (deels) in Almere uitgevoerd dienen te worden.…

Excel Expert Gezocht (Planning, Overzicht per Afdeling)

Budget: € 100 tot € 1500Geplaatst: 25-06-2015Laatst gewijzigd: 28-06-20156 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een expert op het gebied van Excel. Wij willen graag vanuit ons huidige planning uit Excel een overzicht per machine/afdeling. We hebben een budget van maximaal 1500 euro en thuiswerken is mogelijk. Aanvullende informatie kunnen we u in een bericht toesturen. Heeft u interesse, dan horen wij graag van u.

Hulp bij Gmail Probleem Gezocht (Spam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11-04-2014Laatst gewijzigd: 16-04-20144 reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Ik heb een probleem met mijn gmail account. De mail van mijn website wordt namelijk door Gmail als 'spam' aangemerkt. Ik ben opzoek naar iemand die dit probleem zo spoedig mogelijk kan oplossen. Graag ontvang ik een reactie, inclusief prijsindicatie. Alvast bedankt!