Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Beheer & Techniek

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Beheer & Techniek

Hulp bij Inrichten van Sharepoint

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 8 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar hulp bij het inrichten van sharepoint, wij hebben al een opzet. Deze moet worden uitgewerkt en in later stadium door ons worden beheerd. Er is dus ook een stuk scholing nodig. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Computerspecialist voor Laptop Onderhoud

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 20 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met mijn laptop (DELL Latitude). Het moet worden nagekeken (hardware en software) en opgeschoond zodat het weer snel is. Waarschijnlijk wil ik het huidige harde schijf met een SSD vervangen. Daarnaast controleren of alles up to date is. Vooraf graag een goed advies wat wel zinvol is etc. Ik zie de reacties graag tegemoet.

Specialist MS Outlook Office Online voor Oplossen Complexe Issues

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18-12-2018Laatst gewijzigd: 19-12-20181 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Welke specialist in Outlook Premium Office Online lost deze vier, heel concrete, knooppunten voor ons op:   installeren templates of sjablonen met de mogelijkheid daarin hyperlinks op te nemen; mogelijk maken verzenden mails met als afzender een keuze uit een van de vier geinstalleerde e-mail adressen; probleem: thans wordt alleen verzonden vanuit hoofdadres; mogelijk maken…

ICT Specialist voor (Helpdesk werk) in Tilburg

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29-11-2018Laatst gewijzigd: 10-12-20184 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons zonne-energiebedrijf zoeken wij iemand met ICT kennis die de monitoring functie van verschillende omvormer merken bij klanten kan instellen en bij problemen ook naar de klant kan gaan om het probleem te analyseren en op te lossen. (Sommige klanten hebben een probleem met de app of de wifi verbinding) Budget is in overleg. Wij zien graag een reactie tegemoet.

SQL Bestanden in Exact Implementeren

Budget: € 20 tot € 65 p.u.Geplaatst: 27-11-2018Laatst gewijzigd: 27-11-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij werken met Exact 2000. De HD waarop Exact draait heeft het begeven en door een probleem met de backupserver kunnen wij wel files terugvinden en restoren, maar kunnen die niet in Exact ingelezen worden. De SQL bestanden die recent zijn, zouden wij graag in Exact geimplementeerd willen hebben. De nog werkende backups zijn helaas te oud. We zoeken iemand die door middel van SQL…

Database Specialist voor Koppeling Probleem

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 26-11-2018Laatst gewijzigd: 26-11-20184 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een handelsonderneming en op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in Databases (Acces). We hebben een probleem er moeten adressen worden gemaild welke aan een Word brief zijn gekoppeld en dit lukt niet. Budget is in overleg. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Server Inrichten (VMware, RDP)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 19-11-2018Laatst gewijzigd: 03-12-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoen naar iemand die mijn server kan inrichten. Nu VMware en server 2016. Moet gefixed en ingericht worden met RDP (oid met 2 staps verificatie) etc. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Network Architect voor Gestructureerd Netwerk

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15-11-2018Laatst gewijzigd: 07-12-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een network architect, voor ons eigen bedrijf in de omgeving Waalwijk maar ook voor een project bij onze klant. Het zal gaan om structuur aan te brengen in een bestaand netwerk en een nieuw netwerk op te zetten. Kan jij ons kan helpen structuur in de chaos aan te brengen, dan zien wij jou reactie met portfolio graag tegemoet. Groet

PFsense Expert Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 07-11-2018Laatst gewijzigd: 07-11-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij hebben hulp nodig met PFsense. Op dit moment zitten wij achter 1 IP adres en kunnen dus niet werken aan de sites die wel zelf hosten. Is er iemand die dit aankan? Graag zie ik jullie reactie tegemoet.

Interim Manager Technische Dienst

Budget: € 60 tot € 80 p.u.Geplaatst: 06-11-2018Laatst gewijzigd: 06-11-2018geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Bij ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een interim manager op de Technische Dienst. We zoeken iemand die een stevige basis aan technische kennis heeft en tegelijkertijd goede management skills heeft. Bij voorkeur iemand die ervaring heeft in productielocaties! Wij zijn onderdeel van een groep, van origine een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Worms, Duitsland. Wereldwijd…