Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Beheer & Techniek

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Beheer & Techniek

Synology DS216play VPN Instellen (Spoed)

Budget: € 20 tot € 35 p.u.Geplaatst: 22 junLaatst gewijzigd: 27 jun4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar iemand die ons op afstand 1 of 2 uurtjes kan assisteren met het maken van een VPN verbinding met onze Synology DS216play. Het gaat er dan ook om dat wij op afstand bij onze bestanden kunnen (macbook pro). Wie kan ons helpen?

Access Uitleg en Assistentie Gevraagd

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 18 jun3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie is heel goed met Access en kan mij een dag of twee assisteren en uitleg geven met en over een grote database waar verschillende vergelijkingsbewerkingen op moeten worden losgelaten? Het is een soort training dus. Ik heb al wat ervaring maar krijg graag hulp bij de wat geavanceerde mogelijkheden van Access. Graag zie ik jullie reacties tegemoet.

Database en Excel Specialist Gezocht

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 14 junLaatst gewijzigd: 9 jul5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Opdrachtomschrijving Voor een van onze projecten zijn wij op zoek naar een technisch universitair of minimaal HBO+ opgeleide ambitieuze database en excel-specialist die ons mee kan helpen om een database op te zetten (bv in acces of ruby on rails) waar regelmatig diverse csv of excel-bestanden in ingelezen moeten worden en waar verschillende rapportages uit gehaald moeten kunnen…

Systeembeheerder & ICT infrastructuur Oplossing

Budget: € 20 tot € 90 p.u.Geplaatst: 12 junLaatst gewijzigd: 14 jun6 reacties (match!)
Beste freelancers, Vanwege de uitbreiding van voornamelijk sales en marketing activiteiten in ons restaurant is het de hoogste tijd de IT infrastructuur te vernieuwen en onderhouden. Hiervoor zijn wij op zoek naar een freelancer die ons kan adviseren, helpen en bijstaan in onderhoud. Hieronder de belangrijkste zaken die wij nodig hebben: juiste software installatie waarvan het belangrijkst één…

Hulp bij Resetten Wachtwoord en Site Online Krijgen

Budget: € 20 tot € 80Geplaatst: 1 junLaatst gewijzigd: 2 jun2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een BladeVps van Transip. Weet mijn root wachtwoord niet meer, wie kan helpen dit wachtwoord te resetten en een kort document hoe ik dat voortaan reset?  Mijn site is ook offline ik weet niet waarom, wellicht kan iemand hem weer online krijgen. Ik hoor graag wat er mogelijk is.

MySQL Cluster Inrichten / Linuxplatform Opstellen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 31 meiLaatst gewijzigd: 1 jun2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons kan helpen met MySQL of mariaDB Cluster inrichten voor een high-availability omgeving zonder downtime. We willen de bestaande database beter inrichten voor snelheidswinst. Daarnaast een linuxplatform opstellen voor de database en het testen van bestaande programma's op dit Linux platform. Wie kan ons hiermee helpen?

Netwerk en PC Beheer (Nieuwerkerk aan den IJssel)

Budget: € 40 tot € 80 p.u.Geplaatst: 16 meiLaatst gewijzigd: 30 mei6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie oh wie wil ervoor zorgen dat bij ons het netwerk goed blijft werken, de PC's optimaal functioneren en wij ons werk kunnen doen? Weg met de zandlopers en de onverwachte herstart. Klein bedrijf zonder IT beheerder met zes werkstations en één server, een klein ERP packet en verder Windows producten. Wij zoeken een betrouwbaar persoon met referenties die bij ons…

C Programmeeropdracht Realtime Arduino

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 9 meiLaatst gewijzigd: 12 mei2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Opdracht: realtime systeem programmering in C, ongeveer 1000 regels Target: ATmega328 (Arduino processor) Deadline: in overleg . Niveau: HBO 3e jaars of meer  Locatie: kan via internet  Gesprek vooraf via social media Graag een reactie bij interesse.  

Testengineer Pharmaceutical voor Equipment

Budget: € 40 tot € 55 p.u.Geplaatst: 8 meiLaatst gewijzigd: 10 mei2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ZZP'er met een HTS technische achtergrond (werktuigbouw, elektrisch of elektro), die voor een periode van 5 weken (van wk 20 t/m wk 24) bij ons aan de slag wil gaan als testengineer. De focus van de opdracht ligt op het testen van nieuwe hoogwaardige machines, voor onze klanten welke in de farmaceutische industrie werkzaam zijn. Profiel: Jij hebt een…

Vmware/ Pfsense Goeroe Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 meiLaatst gewijzigd: 16 mei2 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een vmware/ pfsense goeroe We hebben al een vmware server draaien we hebben alleen wat netwerk problemen met somige vm's Wie kan ons uit de brand helpen?