Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Docent

Student Begeleiding voor Small Business and Retail Scriptie

Opdracht ID: 49850

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 11 jan
Reacties: 0
Enschede, Overijssel
Laatst gewijzigd: 11 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Ik volg een opleiding Small business and retail manager. Ik zit nu in mijn laatste jaar waar mijn scriptie deze bestaat uit 2 onderdelen. Onderdeel 1 Understand & Explore the Opportunity heb ik met slag en stoten gehaald. Nu ben ik bezig met onderdeel 2 Materialize the business.

Ik zoek iemand die mij kan helpen, ik zie door de bomen het bos niet meer en ben een beetje van slag. uiteraard kunnen we praten over een vergoeding. Ik hoor het graag van jullie via Hoofdkraan.nl.

Freelance docenten opdrachten

Cursusleider op Locatie van oa. BHV en VCA vol.
Geplaatst: 04-03-2021
Beste freelancer, Voor het uitbreiden van ons cursus assortiment zijn wij op zoek naar een spreker die cursussen zou kunnen begeleiden op locatie door heel Nederland. Het betreft ondermeer cursussen zoals BHV en VCA vol. Interesse? Reageer direct!

Coach Gezocht voor het Leren van de Nederlandse Taal
Geplaatst: 27-01-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance coach/docent om mijn Nederlandse taal te verbeteren. Het gaat vooral om het maken van goede zinnen en het goed verstaanbaar zijn. Als je mij kan en wil helpen, reageer dan meteen!

Gastdocenten Omgeving Amsterdam
Geplaatst: 06-02-2020
Beste freelancers, Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar nieuwe gastdocenten in en rond Amsterdam. Wil jij op freelance basis werken als gastdocent, waarbij je zelf jouw tijd kan indelen, alleen maar leuke innovatieve lessen geeft, goed verdiend en op verschillende scholen aan de slag kunt gaan? Als gastdocent geef je per dag 3 lessen Digitale geletterdheid van 1,5 uur op een basisschool. …

Engelse Les Geven aan 9 Jarige
Geplaatst: 09-12-2019
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een iemand die een 9 jarige Engelse les kan geven in de regio Rotterdam. Helaas is op deze leeftijd het onderwijs is het Engels minimaal en willen we dat wel graag bijleren. De geschikte freelancer heeft ervaring met het doceren in de Engelse en Nederlandse taal. Heb je hier al ervaring mee, dan zie ik je reactie graag tegemoet.  

NT2 Docent in Eindhoven en Rotterdam Gezocht
Geplaatst: 15-10-2019
Beste freelancers, Wij zijn de aanbieder van hoogwaardige taal-en communicatietrainingen voor hogeropgeleiden in de regio Utrecht en verzorgen taaltrainingen voor 15 verschillende talen. Daarnaast bieden wij in-company trainingen aan door het hele land. Omdat wij ons aanbod in Eindhoven en Rotterdam uitbreiden, zijn wij op zoek naar docenten Nederlands in deze regio’s. Wat verwachten wij van…

Docent Engels in Eindhoven en Rotterdam (freelance)
Geplaatst: 15-10-2019
Beste freelance, Wij zijn de aanbieder van hoogwaardige taal-en communicatietrainingen voor hogeropgeleiden in de regio Utrecht en verzorgen taaltrainingen voor 15 verschillende talen. Daarnaast bieden wij in-company trainingen aan door het hele land. Omdat wij ons aanbod in Eindhoven en Rotterdam uitbreiden, zijn wij op zoek naar docenten in deze regio’s. Wij verwachten wij van jou: Je verzorgt…

Toon meer