Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Docent
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Cursusleider op Locatie van oa. BHV en VCA vol.

Opdracht ID: 46867

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 04-03-2021
Reacties: 1
Locatie: Heel Nederland
Laatst gewijzigd: 05-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Voor het uitbreiden van ons cursus assortiment zijn wij op zoek naar een spreker die cursussen zou kunnen begeleiden op locatie door heel Nederland.
Het betreft ondermeer cursussen zoals BHV en VCA vol.

Interesse? Reageer direct!

ZZP docenten die hebben gereageerd (1)

Mehmet Akif
Mehmet Akif
05-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance docenten opdrachten

Docent (Trainer) Typevaardigheid Gezocht

Geplaatst: 24-06-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Freelance Type-coach. Twee keer per jaar volgt een grote groep vrolijke kinderen typeles bij ons. Voor de komende ronde (start eind september 2022) zijn er nog een aantal kinderen op zoek naar een enthousiaste, lieve en vrolijke type-coach die van deze 13 weken een onvergetelijke ervaring maakt. Iemand die hen 13 weken begeleidt, zowel online als 8 keer…

Wekelijks Nederlandse Les in Bergen

Geplaatst: 30-05-2022
Beste freelancers, Wie is er goed in de Nederlandse taal en kan dit goed overbrengen? Ik ben op zoek naar een freelancer die 2 uur in de week Nederlandse les kan geven. Huidige taal is Oekraïens. Liefst op locatie. Online is ook mogelijk maar voorkeur gaat uit naar op locatie in Bergen, Noord-Holland. Bij interesse hoor ik graag van je.  

Ondersteuning voor mijn Kinderboek

Geplaatst: 28-03-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die ook lerares of leraar is (geweest) op een basisschool en heeft gewerkt met kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud. Het gaat erom dat degene die ik zoek mij kan helpen met belangrijke punten in mijn komende boek. Kan je mij helpen? Dan hoor ik graag van je.

NT2-gecertificeerde Docent Gezocht voor Schakelklas

Geplaatst: 26-01-2022
Beste freelancers, De Schakelklas van onze Hoge School is een pre-bachelor opleiding voor hoog opgeleide migranten. We zoeken een docent NT2 voor 3 à 4 middagen (9-13 uur) per week gedurende een periode van (om te beginnen) 5 maanden. Uurprijs is € 50,-. Docenten krijgen naast de lesuren ook voorbereidingstijd. Voorwaarde is dat de docent NT2-gecertificeerd is. Interesse? Dan zien wij…

Student Begeleiding voor Small Business and Retail Scriptie

Geplaatst: 11-01-2022
Beste freelancers, Ik volg een opleiding Small business and retail manager. Ik zit nu in mijn laatste jaar waar mijn scriptie deze bestaat uit 2 onderdelen. Onderdeel 1 Understand & Explore the Opportunity heb ik met slag en stoten gehaald. Nu ben ik bezig met onderdeel 2 Materialize the business. Ik zoek iemand die mij kan helpen, ik zie door de bomen het bos niet meer en ben een beetje van slag.…

Coach Gezocht voor het Leren van de Nederlandse Taal

Geplaatst: 27-01-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance coach/docent om mijn Nederlandse taal te verbeteren. Het gaat vooral om het maken van goede zinnen en het goed verstaanbaar zijn. Als je mij kan en wil helpen, reageer dan meteen!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht