Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies
  3. > Docent
  4. > Amsterdam

Freelance opdrachten: Docent

Ondersteuning voor mijn Kinderboek

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28-03-2022
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 28-03-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die ook lerares of leraar is (geweest) op een basisschool en heeft gewerkt met kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud. Het gaat erom dat degene die ik zoek mij kan helpen met belangrijke punten in mijn komende boek. Kan je mij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Hulp bij Capaciteitentest

Budget: € 50 tot € 100
Geplaatst: 27-05-2019
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 27-05-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die hulp kan bieden met betrekking tot een capaciteitentest. Deze test bestaat uit cijferreeksen, figuren reeksen, logisch redeneren, rekenvaardigheden, verbale analogieën. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp bij Maken Onderwijs Opdracht

Budget: € 20 tot € 70 p.u.
Geplaatst: 15-02-2018
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 19-02-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben docent en ik ben op zoek naar hulp. Mijn baan is nogal druk en ik zoek iemand die mij zou willen helpen met het maken van een aantal school opdrachten. Heb jij interesse? Dan zou ik graag contact leggen om te kijken waar wij elkaar kunnen helpen. Uiteraard bespreken we dan jouw vraagprijs. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Spaanse Taaldocenten Gezocht (Verschillende Plaatsen)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 18-08-2017
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 18-08-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar enthousiaste Spaanse taaldocenten die zelfstandig taaltrainingen willen geven aan individuen en groepen. We hebben een voortdurende toestroom van nieuwe opdrachtgevers. Momenteel zoeken we nog docenten in een van de volgende plaatsen: Enschede / Amersfoort / Haarlem / Maastricht / Groningen / Nijmegen / Arnhem / Utrecht / Den Bosch / Alkmaar. Indien beschikbaar…

Begeleiding van een Student met SPSS (Amsterdam) (SPOED!)

Budget: € 90 tot € 150
Geplaatst: 18-04-2013
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 22-04-2013
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een HBO student ben ik op zoek naar een docent of ervaren student die op korte termijn bijles kan geven in SPSS. Het betreft ondersteuning op korte termijn, het liefst morgen of volgende week al. Het gaat om ± 4 uurtjes aan bijles, onze school is gevestigd in Amsterdam dus een bibliotheek of lokaal in Amsterdam zou een voor de hand liggende optie zijn. De student kan…