Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies
  3. > Docent
  4. > Utrecht

Freelance opdrachten: Docent

Freelance Docent Gezocht NT2 (Utrecht)

Budget: € 30 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 17-01-2018
Reacties: 1
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 22-01-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zijn op zoek naar freelance docenten NT2 (zzp) die ervaring hebben met het lesgeven aan hoogopgeleide anderstalige volwassenen. Wij bieden open groepscursussen NT2 aan op verschillende niveaus en daarnaast verzorgen we maatwerktrainingen voor diverse bedrijven en organisaties. Beschikbaarheid op minimaal een avond is een vereiste. Wij bieden taaltrainingen aan voor (hoger…

Bijles in R Programming Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 03-12-2015
Reacties: 0
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 03-12-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die erg goed is met R. Ik ben zelf redelijk begaan met R, maar wil graag bijles over wat ingewikkelde aspecten. Bijles is uiteraard betaald. Bijles kan via video of persoonlijk. Laat het me weten als je interesse hebt.

Docent Gezocht

Budget: € 50 tot € 5000
Geplaatst: 16-10-2010
Reacties: 1
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 10-11-2010
Status: Gesloten
Wij zoeken een huisewerkbegeleider voor 2 leerlingen , vwo niveau derde klas en havo/vwo niveau tweede klas. Vooral ondersteuning in de vakken, wiskunde, nat/sch. , engels en (economie).