Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Webshops & Ecommerce

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Upgrade OpenCart Website

Budget: € 200 tot € 300Geplaatst: 4 junLaatst gewijzigd: 10 jun3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met de upgrade van onze Opencart website. Betreft: upgrade van 2.1.0.1 naar 2.3.0.2 (ten minste) of 3.2.0.2 Eigen template, aantal extensies/modules. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Magento 2 Koppeling naar Winkelplatforms

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 meiLaatst gewijzigd: 31 mei7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het automatisch updaten tussen Magento 2 en diverse winkelplatforms (Bol.com, Rue du commerce , Cdiscount ,Amazon , Real .de) van stocks en prijzen. Wie kan dat voor mij implementeren? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Productfeed Importeren in Magento 2 Webshop

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 27 meiLaatst gewijzigd: 3 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze webshop zijn we op zoek naar iemand die een productfeed kan importeren. Het gaat om een feed van 2.000 producten. De afbeeldingen moeten ook meegenomen worden in de import en de juiste velden moeten gekoppeld worden. Meer informatie volgt na contact.  Een vaste prijsafspraak is gewenst. Wij zien graag een reactie en een offerte tegemoet.

Website Design Optimaliseren en Content Creatie

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 27 meiLaatst gewijzigd: 11 jun6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het optimaliseren van mijn website design en content creatie. Het gaat om een webshop in Lightspeed waar ik een thema heb aangeschaft.. Maar ik wil de design optimaliseren. Het is een webshop met een voedingssupplement voor beauty. De content van het product, heb ik al : foto's, tekst, EAN code en specificaties etc. Maar ik mis nog voor…

WordPress Developer tbv Bouw/Onderhoud

Budget: € 20 tot € 55 p.u.Geplaatst: 17 meiLaatst gewijzigd: 22 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers , Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren WordPress Developer, voor het bouwen en onderhouden van een B2B E-commerce-/Leadgeneratieplatform. Wij zouden graag met iemand samen willen werken die in staat is om een strak en opvallend design, door ons aangeleverd in Sketch, om te zetten in (converterende) website. Wij willen niet werken vanuit een bestaand thema met zware visual…

Opmaak Webshop via Mijnwebwinkel

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 16 meiLaatst gewijzigd: 17 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met de opmaak en een grafisch ontwerp voor mijn webshop die draait via mijnwebwinkel. Hierbij wil ik ook graag de header en footer. Het gaat om een beddenzaak, de beddenzaak gaat stoppen en wil nu via de webshop een grote uitverkoop houden. Ik heb een voorbeeld website hoe het graag zou willen hebben op kurk24,nl. Kan…

E-learning Website/App Ontwikkelaar Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 6 meiLaatst gewijzigd: 24 mei18 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar full-time freelance ontwikkelaar(s) voor het maken van een E-learning website/app. Gelieve geregeld ook op kantoor werken in Den Haag.  We hebben een e-learning systeem nodig waar mensen initieel op een website toetsen kunnen maken en daarna eventueel een (web) app. De betalingsmodule wordt later geimplementeerd en wordt gekoppeld aan automatisch gegeneerde…

E-commerce Expert voor SEO/Producten Toevoegen

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 9 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance E-Commerce expert. Wij hebben 5 webshops en zoeken iemand die (snel en efficiënt) alle producten kan toevoegen en SEO optimaliseren.  Heb jij ervaring met e-commerce dan komen wij graag met jou in contact.

Homepagina Ontwerpen (Mijnwebwinkel)

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 26 apr9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor aanpassingen in het design van Mijnwebwinkel website Voor een reeds bestaande Mijnwebwinkel zoek ik dus iemand die een mooie strakke professionele homepage design kan ontwerpen tegen een schappelijke prijs. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk en er is een budget van maximaal 250 euro. Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.

Website voor Subsidie en Fiscale Vraagstukken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 24 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een website kan ontwikkelen (subsidie en Fiscale vraagstukken). Mijn wens is een website waarbij de interactie groot is, geen advertentie website. Ik zoek iemand die procesmatig kan denken en die ruime kennis/ervaring heeft met Magento en API. Deadline: Dit jaar afronden. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.