Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Webshops & Ecommerce

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Hulp bij het Bouwen van 2 Webshops

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 4 junLaatst gewijzigd: 14 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor verschillende klanten bouwen wij websites en webshops. Daarbij werken we altijd met standaard e-commerce (Woocommerce of Shopify) en CMS (Wordpress) software. De standaard is tegenwoordig goed en geeft een prima basis. Daarbij moeten we natuurlijk wel dingen aanpassen. We zoeken iemand die ervaring heeft met grotere webshops en technisch is. Project management ligt bij onszelf.…

Upgrade OpenCart Website

Budget: € 200 tot € 300Geplaatst: 4 junLaatst gewijzigd: 10 jun3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met de upgrade van onze Opencart website. Betreft: upgrade van 2.1.0.1 naar 2.3.0.2 (ten minste) of 3.2.0.2 Eigen template, aantal extensies/modules. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Magento 2 Dealer 4 Dealer Koppeling Herstellen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 23 apr2 reacties (match!)
Beste freelancers, De link tussen https://dealer4dealer.nl/ en onze magento 2 werkt niet meer na het verhuizen van de site naar combell en ben op zoek naar een freelancer om de koppeling te herstellen. Het betreft de juiste API gebruikersnaam en het juiste API wachtwoord van magento 2 om dealer 4 dealer te koppelen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Magento 2 Specialist (Omgeving Amsterdam)

Budget: € 50 tot € 70 p.u.Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 10 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn voor een van onze klanten per direct op zoek naar een Magento 2 specialist. Jouw voornaamste rol zal het ontwikkelen van modules en het optimaliseren van webshops zijn. De werkmethode die gebruikt wordt is scrum. Functie eisen: • Minimaal 3 jaar werkervaring als PHP developer • HBO of WO werk/denkniveau; • Kennis van en werkt met relevante technologieën…

Webshop Bouwer met Shopify Kennis

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 11 febLaatst gewijzigd: 14 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze start-up in Amsterdam zijn wij op zoek naar een freelancer die kan helpen met het opzetten van een mooie webwinkel volgens het Shopify systeem. Kennis van Shopify en hoe deze optimaal in te richten en te optimaliseren voor een webshop met een kleine collectie is van groot belang. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Programmeur met Opencart Kennis

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 24 jan4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een programmeur voor mijn webshop (Opencart). Ik wil graag bepaalde dingen aanpassen. Ik zoek iemand die kan programmeren en niet iemand die werkt met standaard templates van Opencart. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Magento 2 Specialist voor Smartphone Webshop

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 07-12-2018Laatst gewijzigd: 17-12-20185 reacties (gesloten)
Beste freelancers Ik ben op zoek naar een Magento 2 specialist die mij kan helpen om mijn webshop met smartphone produkten sneller te maken, alles loopt veel te traag. Wie kan mij daarmee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Hulp Gezocht voor Gecrashte Webshop

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 25-10-2018Laatst gewijzigd: 25-10-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een webshop expert die ons kan helpen want onze sieraden webshop is gecrasht. Graag zien wij een reactie tegemoet.

Eenvoudige Website met Webshop

Budget: € 250 tot € 750Geplaatst: 24-09-2018Laatst gewijzigd: 24-09-201810 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil een heel eenvoudige website met webshop bouwen. Het product dat ik verkoop is een service (ik redigeer teksten). Ik heb vrijwel alle content al geschreven, maar ik loop steeds vast bij het webshop-gedeelte. Ik weet wel vrij precies wat ik wil, maar ik krijg het zelf niet voor elkaar en ik vind WordPress enorm onhandig (lees: ik ben enorm onhandig met WordPress en ik heb er…

Wix Webshop naar WordPress met WooCommerce

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 19-09-2018Laatst gewijzigd: 20-09-201815 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Sinds twee maanden hebben mijn zus en ik een oorbellen webshop via Wix.com. Wij willen onze webshop graag professionaliseren door onze webshop via WordPress in combinatie met WooCommerce te laten draaien. Helaas hebben wij hier zelf te weinig kennis voor en zouden dit graag tegen een vergoeding willen laten maken. Graag kom ik met jou in contact om het tarief, duur en andere mogelijkheden…