Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Webshops & Ecommerce

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Enhanced Ecommerce Werkend Krijgen

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 13 decLaatst gewijzigd: 13 dec1 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben al enige tijd bezig om Enhanced Ecommerce bij onze organisatie werkend te krijgen. De datalayer wordt gevuld met gegevens, maar deze worden in Analytics niet gezien als conversie. Ik zoek iemand die: Gepokt en gemazeld is in GTM en Analytics Webdevelopment snapt (we hebben een zelf ontwikkeld systeem, geen standaard WordPress installatie) De opdracht bestaat uit het werkend…

Content Aanpassen in Magento 2 Website

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 18 oktLaatst gewijzigd: 25 okt3 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij hebben een website gebaseerd op Magento 2. Hierin willen wij graag een pagina plaatsen met onze verkoopvoorwaarden. Daarnaast hebben wij een nieuw logo dat eveneens op de website geplaatst moet worden. Wie kan ons hiermee helpen?

Ideal Betaling op Wix Website Integreren

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 15 oktLaatst gewijzigd: 23 okt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij hebben een complete Wix website gebrouwd en de laatste stap is om een Ideal integratie te implementeren op de website om online betalingen te bewerkstelligen. Wij zijn daarom op zoek naar een freelancer die ons kan helpen om dit te realiseren. Ben jij bekend met WIX en kan je ons helpen met Ideal integratie dan zie ik je reactie graag tegemoet. Reacties bij voorkeur in het Engels.

Hulp bij het Bouwen van 2 Webshops

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 4 junLaatst gewijzigd: 14 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor verschillende klanten bouwen wij websites en webshops. Daarbij werken we altijd met standaard e-commerce (Woocommerce of Shopify) en CMS (Wordpress) software. De standaard is tegenwoordig goed en geeft een prima basis. Daarbij moeten we natuurlijk wel dingen aanpassen. We zoeken iemand die ervaring heeft met grotere webshops en technisch is. Project management ligt bij onszelf.…

Upgrade OpenCart Website

Budget: € 200 tot € 300Geplaatst: 4 junLaatst gewijzigd: 10 jun3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met de upgrade van onze Opencart website. Betreft: upgrade van 2.1.0.1 naar 2.3.0.2 (ten minste) of 3.2.0.2 Eigen template, aantal extensies/modules. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Magento 2 Dealer 4 Dealer Koppeling Herstellen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 23 apr2 reacties (match!)
Beste freelancers, De link tussen https://dealer4dealer.nl/ en onze magento 2 werkt niet meer na het verhuizen van de site naar combell en ben op zoek naar een freelancer om de koppeling te herstellen. Het betreft de juiste API gebruikersnaam en het juiste API wachtwoord van magento 2 om dealer 4 dealer te koppelen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Magento 2 Specialist (Omgeving Amsterdam)

Budget: € 50 tot € 70 p.u.Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 10 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn voor een van onze klanten per direct op zoek naar een Magento 2 specialist. Jouw voornaamste rol zal het ontwikkelen van modules en het optimaliseren van webshops zijn. De werkmethode die gebruikt wordt is scrum. Functie eisen: • Minimaal 3 jaar werkervaring als PHP developer • HBO of WO werk/denkniveau; • Kennis van en werkt met relevante technologieën…

Webshop Bouwer met Shopify Kennis

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 11 febLaatst gewijzigd: 14 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze start-up in Amsterdam zijn wij op zoek naar een freelancer die kan helpen met het opzetten van een mooie webwinkel volgens het Shopify systeem. Kennis van Shopify en hoe deze optimaal in te richten en te optimaliseren voor een webshop met een kleine collectie is van groot belang. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Programmeur met Opencart Kennis

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 24 jan4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een programmeur voor mijn webshop (Opencart). Ik wil graag bepaalde dingen aanpassen. Ik zoek iemand die kan programmeren en niet iemand die werkt met standaard templates van Opencart. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Magento 2 Specialist voor Smartphone Webshop

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 07-12-2018Laatst gewijzigd: 17-12-20185 reacties (gesloten)
Beste freelancers Ik ben op zoek naar een Magento 2 specialist die mij kan helpen om mijn webshop met smartphone produkten sneller te maken, alles loopt veel te traag. Wie kan mij daarmee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.