Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Overige Websites & Applicaties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

DiaLUX Software Expert Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 4 meiLaatst gewijzigd: 4 mei1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Dialux software expert, die mij kan helpen met een grote lichtberekening van verschillende ruimtes. Hierbij wil ik ook bijkomende rapporten en eventueel armaturen advies. Ken jij Dialux en ben je beschikbaar, dan kom ik graag in contact en kan ik je voorzien van meer informatie.

Drupla 8 Developper voor Bestaande Website

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 30 aprLaatst gewijzigd: 1 mei4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Drupal 8 Developper die ons kan helpen met het beoordelen en verbeteren van onze huidige website. Het doel is om de vindbaarheid van de website te verbeteren bij Google, dit heeft de hoogste prioriteit. Daarnaast zijn er nog enkele andere punten die wij graag willen doornemen. Kan jij ons helpen, dan kom ik graag met je in contact

Op Zoek naar Javascript Backend Developer

Budget: > € 2000Geplaatst: 27 febLaatst gewijzigd: 27 feb6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Opdrachtomschrijving: Voor mijn startup ben ik opzoek naar een backend dev die instaat is mijn huidige backend te upgraden/herbouwen, zodat deze klaar is om projecten te starten. Een link naar mijn project als proof of concept kan ik bij interesse toesturen. Om dit te ontwikkelen is gebruikt gemaakt van de MEAN stack. De code dateert grotendeels uit 2017. De startup biedt twee producten…

Microsoft Cloud Engineer Gezocht

Budget: € 60 tot 80 p.u.Geplaatst: 27 janLaatst gewijzigd: 27 jangeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Als Cloud Microsoft Engineer ben jij de aangewezen persoon voor alle vragen omtrent jouw specialisatie, SharePoint Online, Exchange Online of Windows 10. Dit houdt in dat je een goed gevulde rugzak aan ervaring met je meedraagt en hier op elk moment van de dag uit kunt putten. Je kent alle ins en outs van het on-premises product en het cloud equivalent hiervan. Je hebt een ervaren…

Learndash Applicatie verder Uitbouwen

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 27-08-2019Laatst gewijzigd: 27-08-20193 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een academy die is gebouwd in Learndash met Memberuim. Mijn bedoeling is om hierin meedere online-training te bouwen. Helaas is mijn kennis onvoldoende om dit zelfstandig uit te voeren. Ik zoek iemand die me hiermee kan helpen en die ervaring heeft met Learndash. Kan jij me helpen? dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ontwikkeling van Homebridge Plugin (Node.js)

Budget: € 50 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29-07-2019Laatst gewijzigd: 30-07-20191 reactie (gesloten)
Ontwikkeling Homebridge plugin (Node.js) voor de aansturing van Infrarood panelen. Voor de aansturing van een groep infrarood panelen wordt nu gebruik gemaakt van een centrale regel unit die aan te roepen is via Android app en webinterface. Hieraan zou ik graag een Homebridge plugin willen toevoegen. Graag een reactie bij interesse.

Affiliate Website voor Woonbranche

Budget: € 200 tot € 1500Geplaatst: 17-07-2019Laatst gewijzigd: 24-07-20197 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag website die geschikt is voor affiliate in de woonbranche. Ik heb al wat ideeën voor de website, de website van Ikea is een goed voorbeeld. Ik wil daarbij ook de mogelijkheid om extra functies te kunnen verwerken zoals registreren/inloggen/eigen account en het maken van een moodboard wat opgeslagen kan worden onder eigen account van de bezoeker. Ik zoek…

Website Bouwen voor Recruitment Bedrijf (Spoed)

Budget: € 20 tot € 400Geplaatst: 03-06-2019Laatst gewijzigd: 26-06-201910 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een website developer voor het bouwen/ontwerpen van een website voor recruitment bedrijf in de zorg. Wel enige haast bij dus zoek iemand die direct beschikbaar is en aan de slag kan gaan. Het moet een visueel aantrekkelijke website zijn maar ook een zakelijke en professionele uitstraling hebben. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Omzetten Website naar Andere Url

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 22-05-2019Laatst gewijzigd: 31-05-201910 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het overzetten van de website naar een nieuwe domeinnaam. (Oude alleen voor korte tijd laten omleiden en nieuwe website in benoemen) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website voor Reisonderneming

Budget: € 20 tot € 500Geplaatst: 07-05-2019Laatst gewijzigd: 24-05-201920 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een developer die een website voor een reisonderneming zou kunnen opzetten. Vereiste hierbij is dat de website responsive moet zijn. Tevens moeten kleine aanpassingen gemakkelijk te maken zijn. Het gaat hierbij om een informatieve website. Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.