Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Overige Websites & Applicaties
  4. > Tilburg

Freelance opdrachten: Overige Websites & Applicaties

Website van Stichting Repareren

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31-10-2022
Reacties: 11
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 02-12-2022
Status: Match!
Beste freelancers, De website van onze Stichting werkt om een of andere gekke reden niet meer. We willen jullie in de gelegenheid stellen om hem weer te repareren. We willen wel graag vooraf de kosten weten. Ik hoor graag van jullie.

Excel Bestand voor Facturen Passend Maken op A4 Formaat

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13-12-2021
Reacties: 8
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 05-09-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met een Excel bestand afmaken ten behoeve van facturen met opmaak. Ik krijg het geheel niet netjes binnen het A4 formaat. Bij interesse kan ik je een voorbeeld toesturen een indruk van de werkzaamheden te krijgen. Voor iemand met ervaring in excel is dit, verwacht ik, niet zo veel werk. Ik hoor graag van je!

One Pager Koppeling Maken d.m.v. een App

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12-10-2021
Reacties: 6
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 26-10-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een camping willen we een one pager maken. Maar die one pager moet ook te openen zijn vanuit een app. De app hoeft er alleen voor te zorgen dat de website geopend wordt. Is dit mogelijk (of is er een andere oplossing?) en wat zijn de kosten? We zien graag een reactie tegemoet op Hoofdkraan.nl.

Goal naar Adwords en Analytics vanuit Contactformulier (GTM)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25-05-2021
Reacties: 1
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 01-06-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een WordPress website moet er een goal worden afgeschoten naar AdWords en Analytics met Google Tag Manager. Indien mogelijk met het Divi formulier. Anders graag met Gravity Forms. Ik hoor graag wat hier de kosten voor zijn? Ik zie graag een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.

WooCommerce Product Formulier Ontwikkelen

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 07-01-2021
Reacties: 10
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 13-01-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een project waar wij mee bezig zijn voor onze opdrachtgever zoek ik iemand die een productformulier kan maken. Dit formulier moet binnen WooCommerce gemaakt worden en schaalbaar met verschillende soorten eigenschappen van producten wanneer deze wel of niet gebruikt worden. Voorbeeld van een dergelijk productformulier: glasbestellen.nl/producten/douchedeur/dubbele-douchedeur/…

Product Display Module Ontwikkelen

Budget: > € 2000
Geplaatst: 01-12-2020
Reacties: 9
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 03-12-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een project waar wij aan werken ben ik op zoek naar een developer die dit kan maken: https://nova-smarthome.ueno.co. Dit zal komen te draaien op een WordPress website, wat het handigste hier in is een plugin om zo de functionaliteit ed gescheiden te kunnen houden. I.v.m. aankoop mogelijkheden zou een WooCommerce connectie met deze functionaliteit gewenst zijn. Er zit geen haast…

Eenvoudige CRM Oplossing Maken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30-07-2020
Reacties: 10
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 02-08-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben voor mijn onderneming op zoek naar een eenvoudige CRM oplossing die ik lokaal kan gebruiken (dus niet online of in de cloud). Het gaat erom dat ik de informatie van mijn klanten kan registreren en daarbij wat informatie per klant kan invoeren. Ik zil hierbij een helder overzicht van mijn klanten creëren. Alle CRM data heb ik tot mijn beschikking en zal ik er zelf in…

Hulp bij Website Aanpassen/Google Vindbaarheid

Budget: € 20 tot € 500
Geplaatst: 12-04-2019
Reacties: 5
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 22-04-2019
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij mijn website. Ik heb een nieuwe BTW actie voor ondernemers en wil hierover graag een stukje tekst plaatsen op mijn website. De site is al actief, maar is gebouwd door mijn vader en die is inmiddels overleden en ik weet niet hoe ik de site moet aanpassen. Verder is de vindbaarheid van mijn site op Google erg slecht. Ik hoor van klanten…

Ervaren (Web)App-Ontwikkelaar Gezocht

Budget: € 45 tot € 65 p.u.
Geplaatst: 28-01-2019
Reacties: 10
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 03-02-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken een ervaren (web)app-ontwikkelaar die ons kan helpen bij een project. Voornaamste functies die hieraan te pas komen zijn: GPS tracking, live locatie-weergave, directe communicatie (spraak) middels desktop en smartphone en gebeurtenissen op basis van een timer. Wij zullen een uitgebreide briefing direct toesturen voor een gerichte offerte.  

Programmeur voor Api Koppeling Maken

Budget: € 30 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 28-12-2018
Reacties: 6
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 28-12-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zoeken een programneur die voor ons een API koppeling kan maken tussen Gripp en Jorrt boekhoudpakket. In deze koppeling dient alle gegevens met elkander gesynchroniseerd te worden. Dat hoeft niet veel werk te kosten gezien beide mogelijkheid hebben voor complete API verbinding en koppeling. Ik zie graag een reactie tegemoet.