Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Webtekstschrijver
  4. > Almere

Freelance opdrachten: Webtekstschrijver

Native Vlaamse Tekstschrijver Gezocht

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 30-09-2022
Reacties: 0
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 30-09-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Vlaamse tekstschrijver voor het schrijven en herschrijven van teksten. Voor veel teksten zijn bronteksten van dezelfde opdrachtgever beschikbaar. Dit zijn Nederlandse teksten. Het is de bedoeling dat deze worden herschreven voor de Vlaamse site en Vlaamse markt. Er zullen ook nieuwe teksten moeten worden geschreven. Wij zoeken dus een native Vlaming. Iemand…

SEO Tekstschrijver Onderzoekpanels

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 25-11-2019
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 25-11-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor onze website zijn we op zoek naar een SEO tekstschrijver. Je schrijft voornamelijk artikelen over onderzoekpanels. Daarnaast gaan de artikelen ook over geldzaken. We zoeken iemand die zo snel mogelijk kan beginnen. Ben je geïnteresseerd? Stuur je reactie dan snel toe en laat weten hoeveel je per woord wilt ontvangen.

Schrijver Gezocht voor Webteksten Start-ups

Budget: € 50 tot € 150
Geplaatst: 16-01-2018
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 24-01-2018
Status: Match!
Beste freelancers, Voor mijn 2 nieuwe start-ups ben ik op zoek naar schrijvers die webteksten kunnen verzorgen voor de websites. Het gaan om een website voor manner-accesoirres en een website over kaarsen. Graag voor langere termijn samenwerking. Indien we tevreden zijn over de samenwerking zijn er ook opdrachten voor andere teksten. Graag ontvang ik reacties en prijzen.  

Webteksten voor Evenementenbureau (Langdurige Samenwerking)

Budget: € 100 tot € 500
Geplaatst: 09-01-2018
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 09-01-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een organisatiebureau voor festivals en evenementen. Wij organiseren evenementen gericht op families en festivals gericht op jongeren. Voor onze evenementen willen wij, op onze website, teksten hebben die aantrekkelijk en seo vriendelijk zijn opgesteld. We hebben reeds een ruwe tekst voor ons eerstvolgende evenement, we willen graag dat de tekst wordt herschreven…

Creatief Tekstschrijver voor een Website

Budget: € 50 tot € 150
Geplaatst: 10-10-2017
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 17-10-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben bezig met een website en nu ben ik op zoek naar een tekstschrijver die mij kan helpen met  korte teksten of steekwoorden voor mijn site. De website is bedoeld voor de verkoop van Karaoke apparaten. De teksten die geschreven moeten worden zijn voor de pagina's: Over Ons Producten (1 pagina) Home Page Ik zoek iemand met ruime ervaring die een goede, strakke, korte…

Aantrekkelijke Teksten Schrijven voor Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 09-02-2017
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 09-02-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die goed is in het bedenken van mooie en aantrekkelijke teksten voor op onze website.  ik zie jullie reacties graag tegemoet en ben benieuwd wat jullie tarieven zijn. Alvast bedankt.  

Tekstschrijver voor Handleidingen ICT

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 01-09-2016
Reacties: 9
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 14-09-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor diverse ICT projecten / producten zoeken wij een tekstschrijver die in staat is teksten op te leveren om de eindgebruiker te ondersteunen in het gebruik. Heb je interesse reageer dan, wij willen graag inzicht in portfolio, werkwijze en tarief. Als de samenwerking bevalt kunnen er meerdere opdrachten uit voortkomen. Wij kijken uit naar jullie reacties.

SEO Teksten Schrijven over Vakantieaccommodaties

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 06-03-2014
Reacties: 12
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 19-03-2014
Status: Gesloten
Beste Freelancers, Wij zijn opzoek naar een content schrijver voor onze nieuwe website. De website is gericht op adults/couples only vakantie en de te schrijven teksten betreffen teksten over de adults en couples only accommodaties. De teksten dienen dus gericht te zijn op het adults/couples only publiek maar hierin wel een informatie en dus relevante functie hebben met betrekking tot de te boeken…