Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Databases

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

MySQL Database Opzetten (Ticket Systeem)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 21 oktLaatst gewijzigd: 21 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die samen met ons een MySQL database kan opzetten welke als basis moet dienen voor een ticket systeem voor een attractie. Hierbij uiteraard rekening houdend met de AVG. Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Programmeur Gevraagd voor Database of ERP

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12-11-2015Laatst gewijzigd: 20-11-201510 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een programmeur voor een nieuw op te zetten ERP of database voor een startend containerreiniging bedrijf. Klantgegevens, facturatie, abonnementsvormen naar wens vormgeven en de mogelijkheid om postcode koppelen te kunnen koppelen aan een routeplanning. Bij voorkeur werken via de cloud. Prijs wil ik graag bepalen in overleg met freelancer. Bent u geïnteresseerd?…

Access 97 Consultant

Budget: € 5 tot € 150 p.u.Geplaatst: 13-09-2010Laatst gewijzigd: 13-09-2010geen reacties (gesloten)
Wij zoeken naar een Access 97 Consultant. Wat houdt deze functie in? Voor het analyseren van een 3-tal Access 97 databases, zijn wij met spoed op zoek naar een Access 97 Consultant. De Access 97 consultant voert deze analyse uit om de impact en de benodigde wijzigen in kaart te brengen als het IP adres van de server wordt aangepast. Naar aanleiding van deze analyse moeten de wijzigingen worden getest…