Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Databases
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Projectleider Vernieuwing FMP-databases

Opdracht ID: 55071

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 4
Locatie: Zoetermeer, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 14 mei
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

Wij zijn een certificerende instelling in de Randstad, die zijn bedrijfsprocessen grotendeels heeft ondergebracht in een stelsel van relationele databases (Filemaker). Het stelsel draait in de cloud, en de gebruikers zijn zowel eigen medewerkers als klanten. Enkele jaren geleden is een project gestart om dit stelsel volledig te vernieuwen, onder andere door de database-structuur te optimaliseren, de gebruikersinterfaces te moderniseren, de workflow te optimaliseren, en de nieuwe mogelijkheden van Filemaker te benutten. Het project wordt uitgevoerd door een externe Filemaker-consultant/programmeur.

Hoewel aanzienlijke voortgang is geboekt op weg naar het nieuwe stelsel, lukt het niet om te komen tot een applicatie waar de gebruikers – na uitgebreide testen - tevreden over zijn. Wij zoeken daarom een freelance projectleider die het project weer vlot trekt, onder andere door:
- her-specificatie van de doelen, c.q. de gewenste functionaliteit i.o.m. gebruikers en opdrachtgever
- zo nodig beperking en/of fasering van de doelen i.o.m. opdrachtgever
- opstelling van een planning voor de eventuele verdere ontwikkeling, incl. gebruikerstesten, en voor de implementatie
- aansturing van de programmeur, bewaking van de planning
- toezicht houden op de realisatie van de gewenste functionaliteit
De verwachte tijdbesteding is maximaal 2 à 3 dagen per maand, in het begin waarschijnlijk iets meer. De doorlooptijd tot oplevering van de applicatie wordt geschat op maximaal 9 maanden. Tevens is mogelijk nog inzet nodig voor de import van data vanuit het huidige stelsel, en het optimaliseren van de functionaliteit n.a.v. gebruikerservaringen.

De gezochte freelance projectleider voldoet aan het volgende profiel:
- ervaring met de ontwikkeling van relationele databases, bij voorkeur in Filemaker
- ervaring met software-ontwikkeling i.s.m. gebruikers

Database programmeurs die hebben gereageerd (4)

maarten
maarten
09-05-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Onno
Onno
11-05-2024
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Basic
Basic
14-05-2024
1 referenties
Gemiddelde score
9
Wiebe
Wiebe
14-05-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance database opdrachten

Offerte/factuur Ms Access

Geplaatst: 16 apr
Beste, Offerte/factuur met database maken in access heb voorbeeld in Excel. Het gaat erom dat ik een goed overzicht krijg van nieuwe klanten nog temaken offertes, offertes, facturen. Met een enkele druk op de knop een offerte opmaken.  Deels is dit door een ander al gedaan maar de samenwerking liep niet vlot. Ik ben het totale overzicht van mijn klanten kwijt omdat ik veel meer opdrachten heb…

Webscrapen

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren freelancer die bekwaam is in het scrapen van webshops en het voorbereiden van exports voor import in Woocommerce. Deze opdracht heeft betrekking op het extraheren van gegevens inclusief categorieën uit een specifieke webshop. Belangrijke punten: 1. Ervaring met web scraping is vereist. 2. De export moet compatibel zijn met Woocommerce. 3. De…

Fotoboek ontwerpen

Geplaatst: 8 jan
Beste freelancers, Ik heb door de jaren heen een grote fotocollectie aangemaakt in het programma: Ulead Photoimpact Album 8 (2002). Het programma doet het nog steeds en het werkt, voor mij als een soort Excel (dbaseIV), waarin alle gegevens gemakkelijk zijn in te vullen, ook kopiëren van gedeeltes gaat hier erg makkelijk in vergelijk met nieuwere programma's. Echter de printfuncties zijn…

Gevoeligheden website openbaar maken

Geplaatst: 09-12-2023
Wij beschikken over een dashboard die ik volwaardig wil testen op iedere vorm van IT gevoeligheden. Wij willen dat er geen datalek kan plaatsvinden waar gevoelige informatie op straat komt. Men kan een inlog account krijgen om zowel via binnen als buiten een volledige STRESS test af te leggen. Het betreft om een eenmalige opdracht!

Student ICT

Geplaatst: 27-10-2023
Beste, Ik zoek een ICT student die mijn laptop kan ordenen, dingen op de harde schijf kan zetten en een foto bibliotheek kan opzetten in samenwerking met mijn Iphone. Ik werk namelijk als content creator.

Autochiptuning website functie

Geplaatst: 29-03-2023
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een website functie kan coderen. De website heeft mijndomein als webhost (Niet de Wordpress versie maar normale webbouwer). Het moet een search database voor chiptuning zijn.  De opdracht bestaat uit het bouwen van deze webfunctie en moet op kort termijn worden gerealiseerd. Budget is afhankelijk van het verwachte aantal uur dat het duurt om dit te bouwen.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht