Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Zakelijk Schrijven
  4. > Almere

Freelance opdrachten: Zakelijk Schrijven

Zakelijk Artikel Schrijver Gezocht

Budget: € 20 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 14-06-2016
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 21-06-2016
Status: Gesloten
Beste freelancer, Wij willen een bestaande tekst laten uitwerken tot een artikel. De tekst betreft een interview die is gedaan in vraag antwoord vorm, maar dit moet een samenhangend verhaal woorden.  Kunnen jullie mij helpen?

Ondersteuning bij Schrijven Artikel Offshore Vennootschap en Witwassen

Budget: € 35 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 22-12-2014
Reacties: 1
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 05-01-2015
Status: Match!
Beste zzp'ers, Wij zoeken op korte termijn ondersteuning bij het schrijven van een artikel. Artikel wordt ong. 8 blz. Het zal gaan over de offshore vennootschap als instrument voor witwassen. Het artikel moet voor half januari worden afgerond. Wij zoeken iemand met schrijfervaring, bij voorkeur een juridische achtergrond. Affiniteit met fraudebestrijding/witwassen. Graag een reactie.

Hulp bij Marketing Scriptie (Engels)

Budget: € 10 tot € 500
Geplaatst: 29-10-2014
Reacties: 1
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 08-11-2014
Status: Match!
Beste freelancers, Ik moet mijn scriptie herschrijven en hier heb ik hulp bij nodig. Het betreft een bedrijf in de gaming industrie die erg afhankelijk is van 1 populaire distributiekanaal. Ik heb gebruik gemaakt van de 7S model, SWOT, Five Forces of Porter om aan te tonen waar de kracht van het bedrijf en de mogelijkheden binnen de industrie liggen om te diversificeren, maar heb begrepen dat dit…