Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Zakelijk Schrijven
  4. > Breda

Freelance opdrachten: Zakelijk Schrijven

Korte Zakelijke Teksten tbv Offerte (Vandaag)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 28-02-2019
Reacties: 4
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 11-03-2019
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van 3 korte zakelijke teksten (Installatie manier) ten behoeve van het opstellen van een offerte. Het budget is in overleg. Deadline: Vandaag met Spoed Ik zie graag een reactie tegemoet.

Office Medewerker voor het Schrijven van Offertes

Budget: € 10 tot € 20 p.u.
Geplaatst: 07-10-2014
Reacties: 10
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 08-10-2014
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wegens drukte en verlof van een medewerker zijn wij per direct op zoek naar een freelance officemedewerker. Voor het schrijven van offertes. Dit gebeurt vanuit je eigen locatie. Kenmerken functie: Onberispelijk in Nederlandse taal in woord en geschrift Creatief met het schrijven van teksten Klantgericht, zelfstandig en initiatiefrijk Uitstekende kennis van Word en Excel

Tekstschrijver Gezocht

Budget: € 20 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 05-05-2014
Reacties: 10
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 06-05-2014
Status: Gesloten
Ik zoek een startende tekstschrijver voor het controleren van mijn website, offertes, uitgaande brieven en mail, etc. Omdat ik een bedrijf aan het opstarten ben gaat mijn voorkeur naar iemand die ook startende is, ook voor de prijsofferte uiteraard.