Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Overige Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Transcriberen 58 uur/3480 min. Interviewmateriaal

Budget: € 500 tot € 4600Geplaatst: 8 mrtLaatst gewijzigd: 8 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het transcriberen van interviews. Ik zoek voor mijn promotie-onderzoek iemand die ervaring heeft met transcriberen en ongeveer 65 uur interviewmateriaal kan transcriberen.   Type transcriptie: letterlijk. Taal: Nederlands. Opname kwaliteit: heel goed. Twee sprekers: interviewer + respondent. Levertijd: voor eind april (in overleg). Ik…

Vertalen van Complete Website (ENG of NL -FR)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 8 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een vertaler die een complete website van Engels (of Nederlands) naar Frans kan vertalen, inclusief teksten op afbeeldingen. Het gaat om een grote webstore waar men racing en gaming setup producten/accessoires kan aanschaffen. Een website url van deze webstore kunnen wij je toesturen. Graag zien wij een reactie en offerte tegemoet.

Tekstschrijver voor Nieuwsbrief Re-integratiebureau

Budget: € 40 tot € 45 p.u.Geplaatst: 7 mrtLaatst gewijzigd: 14 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons re-integratiebureau zijn wij op zoek naar een tekstschrijver voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Wij zijn een re-integratiebureau die naast het begeleiden van werknemers naar (nieuw) werk ook advies geeft op het gebied van arbowet- en regelgeving. Het doel van onze nieuwbrief is om onze klanten te informeren en op de hoogte te houden van alle veranderingen in arbowereld.…

Hulp bij Afronden Examen Register Makelaar

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrtgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het controleren en verbeteren van de door mij gemaakte visiestukken, onderzoeksopdrachten en handelingsdelen.  Voor het behalen van het diploma Register Makelaar doe ik de route "nieuwe stijl' dus de praktijktoets maar dan zonder taxeren. Ik zoek iemand die mij kan helpen met het maken van kwalificerend…

Speech Schrijven voor Nieuwe Functie

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 6 mrtLaatst gewijzigd: 10 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance schrijver die voor mij een speech kan schrijven voor mijn nieuwe baan/ functie. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Herschrijven Algemene Voorwaarden (6 Pagina's)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 3 mrtLaatst gewijzigd: 6 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die zsm de algemene voorwaarden kan herschrijven. Wij hebben algemene voorwaarden gevonden die bij ons bedrijf passen en deze moeten wij laten herschrijven, omdat wij dit natuurlijk niet volledig kunnen overnemen.  Het gaat hierbij om 6 pagina's. Vaste prijsafspraak is gewenst. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Redacteur Gezocht Zakelijk Advies

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 1 mrt9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor verschillende magazines en websites met (vak)informatie zijn wij op zoek naar een redacteur die korte artikelen kan schrijven met actueel zakelijk advies voor MKB ondernemers. Vaste prijs is gewenst. Kun jij ons hiermee van dienst zijn? Dan zien we graag je reactie tegemoet.

Hulp bij Labelen van Interviews (voor Scriptie)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 27 febLaatst gewijzigd: 1 mrt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij 5 interviews zou kunnen labelen (ivm tijdnood). Momenteel ben ik bezig met mijn scriptie en hiervoor moet ik 5 interviews labelen. De interviews zijn allemaal al getranscribeerd. De getranscribeerde interviews bestaan uit 10 tot 14 pagina's. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Transcriberen Interviews (113 minuten)

Budget: € 20 tot € 115Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 6 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die 3 interviews kan uittypen voor mijn scriptie. Het gaat om circa 113 minuten in totaal aan woordelijke transcriptie. Ik ben op zoek naar iemand die accuraat werkt en ervaring heeft met het uittypen van audiobestanden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Fiscale Nieuwsbrief Schrijven

Budget: € 30 tot € 100Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 20 feb5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een fiscale nieuwsbrief. Het gaat om een nieuwsbrief van ongeveer 450 woorden met bepaalde standpunten (die zal ik dan mailen) die vermeld moeten worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.