Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Overige Tekst & Vertaling
  4. > Eindhoven

Freelance opdrachten: Overige Tekst & Vertaling

Ghostwriter voor Paleo Recepten Gezocht

Budget: € 15 tot € 30 p.u.
Geplaatst: 12-09-2017
Reacties: 7
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 22-09-2017
Status: Match!
Beste freelancers, Voor mijn website ben ik op zoek naar een ghostwriter voor het wekelijks schrijven, testen en fotograferen van 1 paleo recept. Ervaring met het schrijven van recepten is een pre. Handigheid met een fotocamera is wenselijk. Affiniteit met voeding & gezondheid is een must. Langetermijnsamenwerking is mogelijk (en heeft de voorkeur). Interesse? Ik hoor graag van je!

Voice Over Gezocht voor Presentatie (2 Minuten)

Budget: € 100 tot € 400
Geplaatst: 17-03-2017
Reacties: 10
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 28-03-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een presentatie kan inspreken die duurt ongeveer 2 minuten. Als het zou kunnen in de talen: Nederlands, Duits, Engels & Pools. Hiervoor wil ik per taal 100,- uitgeven dus totaal bedrag van 400,- Heb je interesse dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Freelancer om Vijf Interviews te Transcriberen Gezocht

Budget: € 100 tot € 150
Geplaatst: 03-05-2015
Reacties: 5
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 04-06-2015
Status: Match!
Beste freelancers, In verband met mijn afstudeerscriptie zoek ik voor de komende twee weken iemand die een vijftal interviews kan transcriberen van 45 minuten per interview. Ik zou graag van u weten wat het gaat kosten en thuiswerken is bij deze opdracht natuurlijk mogelijk. Wie kan mij daarbij helpen? Ik hoor graag van u.