Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Overige Services

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Overige Services

Verkoop Binnendienst Standbouw Branche

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 2 mei2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer, die ons kan ondersteunen voor 8 tot 16 uur in de verkoop binnendienst. Werkzaamheden:   Leadgeneratie (telemarketing); Social Media onderhouden; CRM systeem opschonen. Standplaats: Utrecht. Ben jij de freelancer, die zich aangetrokken voelt om in de standbouw branche een verschil te maken, dan zien wij graag je reactie tegemoet.  

Algemene Voorwaarden voor Klusbedrijf

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 30 aprLaatst gewijzigd: 1 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf kan schrijven. Ik ben een ZZP’er en wil zelf klussen gaan aannemen. Ik heb deze algemene voorwaarden nodig tbv de offertes en website. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Calculatie Woonhuis Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 aprLaatst gewijzigd: 4 mei2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die, op basis van een .dws bestand, op korte temijn een calculatie kan maken van mijn bouwproject, zodat ik hiermee naar een hypotheekverstrekker kan. Ik ben dus op zoek naar een globale calculatie op basis van tekeningen en lijst van eisen. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Verkopers Koffiemachines Noord Nederland

Budget: € 4000 tot € 10000Geplaatst: 26 aprLaatst gewijzigd: 26 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar nette en zakelijk onderlegde verkopers voor het verkopen van koffiemachines in Noord Nederland. Verkoop je graag B2B met een wekelijks gevulde agenda op afspraak in je eigen regio? In samenwerking met een van Nederlands grootste Koffiebranderijen en een internationaal opererende bank, hebben we een uniek Leaseconcept ontwikkeld voor het MKB. Voor omgerekend…

Zangeres voor Bruiloft Ceremonie 15 Mei 2020 (Aalsmeer)

Budget: € 200 tot € 300Geplaatst: 25 aprLaatst gewijzigd: 25 apr1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een zangeres voor de ceremonie van onze bruiloft + proost moment. Duur: 2 uur Locatie: Aalsmeer Ik zie graag een reactie tegemoet.

Addendum voor Arbeidsovereenkomst

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 29 mei1 reactie (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een addendum (in een A4) kan maken ter aanvulling van een arbeidsovereenkomst. Ik ben een eigenaar van tankstations. Sinds 1 januari 2016 is een wet opgetreden. (Het gaat hierbij om het vullen van gasflessen met LPG wat verboden is. Documenten omtrent de wet en voorbeelden hiervan en een personeelshandboek en verdere informatie kan ik je toesturen.…

Verkoopadviseur (Werk en Gezondheidszorg)

Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 16 aprLaatst gewijzigd: 16 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een commercieel verkoopadviseur in Werk & Gezondheidszorg (ZZP). Het gaat om een uniek concept en een unieke en uitdagende functie. Bedrijfsartsen Management levert bedrijfsartsen en werkt samen met andere professionals vanuit Gezondheidscentrum Badhoevedorp. Zo waarborgen zij de gezondheid van werknemers en bedrijfsvoering. Doordat alles vanuit één…

Machine Verkoper (Benelux , UK en Duitsland)

Budget: € 50 tot € 50000Geplaatst: 15 aprLaatst gewijzigd: 20 apr1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons Trading & Egineering bedrijf zijn wij op zoek naar een freelancer voor het verkopen van metaal machines (op basis van goede provisie per geslaagde verkoop). Provisie bedraagt van 5 - 10% op machines ( 50- 200.000) Het gaat om metaalmachines zoals op onze website (link kunnen wij je toesturen). Werkgebied: Benelux , UK en Duitsland. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Herschrijven Algemene Leveringsvoorwaarden

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 9 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik sta op het punt om een nieuw bedrijf te starten in de reisbranche en ben op zoek naar een juridische schrijver. Om mijn website te kunnen lanceren mis ik enkel nog de algemene leveringsvoorwaarden. Wie kan deze voor mij schrijven? Ik ben al een heel eind op weg, maar er zal het een en ander herschreven moeten worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

ZZP Purchaser Gezocht (Delfzijl/Emmen)

Budget: € 50 tot € 80 p.u.Geplaatst: 5 aprLaatst gewijzigd: 5 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze inkoop afdeling op de locaties Delfzijl en Emmen zijn wij voor het project Kagayaki op zoek naar een: Purchaser (op projectbasis of ZZP): Gedreven, projectmatig en resultaatgericht De afdeling en het project: Bij ons bedrijf werken op de afdeling inkoop 17 gedreven inkoop professionals verdeeld over 3 locaties: Delfzijl, Emmen en Arnhem. In Delfzijl en Emmen is het project…