Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Overige Services

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Overige Services Nijmegen

Juridisch Advies Gevraagd bij Auteursrecht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20-09-2018Laatst gewijzigd: 20-09-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die ons juridisch kan adviseren op het gebied van auteursrecht in songtekst citeren bij commercieel gebruik. Alvast bedankt voor je reactie!

Opstellen Overeenkomst voor Online Publicatie

Budget: € 100 tot € 400Geplaatst: 29-09-2015Laatst gewijzigd: 30-09-20154 reacties (gesloten)
Beste zzp'ers, Voor een digitale uitgave zijn wij op zoek naar een persoon die ons kan helpen bij het opstellen van een overeenkomst met toekomstige partners. Het is de bedoeling een standaard overeenkomst op te stellen in 'gewone mensen taal', waarbij er wel rekening wordt gehouden met rechtsgeldigheid e.d. Wij leveren uiteraard zo volledig mogelijke input en de wens is om hiervan een…

Bouwtekenaar Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12-12-2013Laatst gewijzigd: 13-12-20133 reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Wij willen een aanbouw aan ons huis laten bouwen en daar is een vergunning voor nodig. Ik ben opzoek naar een professional die de uitbouw globaal kan tekenen, een constructieberekening kan maken en een bouwvergunning kan aanvragen. Ik ontvang graag een prijsindicatie samen met uw reactie. Alvast bedankt!

Freelance Domotica Verkoper Gezocht

Budget: € 200 tot € 1000Geplaatst: 09-12-2013Laatst gewijzigd: 09-12-2013geen reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Ik ben opzoek naar freelance verkopers van het draadloze iPad domotica systeem. Domotica is de integratie van audio, video, verlichting, beveiliging en verwarming in een app op uw iPad en iPhone. De vraag naar meer comfort en bediening op afstand wordt groter, terwijl elektronica steeds goedkoper wordt. Het draadloze iPad domotica systeem kan in iedere woning gerealiseerd worden…

Werktuigbouwkundige Gezocht voor Ondersteuning Ontwerp Prototype

Budget: € 20 tot € 35 p.u.Geplaatst: 14-08-2011Laatst gewijzigd: 16-09-20114 reacties (gesloten)
We zoeken een enthousiaste Werktuigbouwkundige die voor enkele maanden een aantal dagen per week kan ondersteunen bij de ontwikkeling van een prototype van een nieuw type vliegsimulator. Het gaat hierbij om het meedenken over geschikte creatieve oplossingen, het invoeren hiervan in een CAD programma (Inventor) en e.v.t. het doorrekenen hiervan met behulp van FEA software.