Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Overige Services
  3. > Nijmegen

Freelance opdrachten:

Kunstfotografie in Interieur Setting Nijmegen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-11-2022
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 14-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een interieur architect/ stylist die mijn schilderij(en) wil gebruiken (liefst ook verkopen met fee, maar het uitgangspunt is mooie sfeerfoto’s) tijdens een al geplande interieur fotoshoot. Deze foto’s zou ik voor pr-doeleinden willen gebruiken. Interesse? Reageer direct!

Juridisch Advies Gevraagd bij Auteursrecht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 20-09-2018
Reacties: 2
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 20-09-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die ons juridisch kan adviseren op het gebied van auteursrecht in songtekst citeren bij commercieel gebruik. Alvast bedankt voor je reactie!

Opstellen Overeenkomst voor Online Publicatie

Budget: € 100 tot € 400
Geplaatst: 29-09-2015
Reacties: 4
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 30-09-2015
Status: Gesloten
Beste zzp'ers, Voor een digitale uitgave zijn wij op zoek naar een persoon die ons kan helpen bij het opstellen van een overeenkomst met toekomstige partners. Het is de bedoeling een standaard overeenkomst op te stellen in 'gewone mensen taal', waarbij er wel rekening wordt gehouden met rechtsgeldigheid e.d. Wij leveren uiteraard zo volledig mogelijke input en de wens is om hiervan een…

Bouwtekenaar Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 12-12-2013
Reacties: 3
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 13-12-2013
Status: Gesloten
Beste Freelancers, Wij willen een aanbouw aan ons huis laten bouwen en daar is een vergunning voor nodig. Ik ben opzoek naar een professional die de uitbouw globaal kan tekenen, een constructieberekening kan maken en een bouwvergunning kan aanvragen. Ik ontvang graag een prijsindicatie samen met uw reactie. Alvast bedankt!

Freelance Domotica Verkoper Gezocht

Budget: € 200 tot € 1000
Geplaatst: 09-12-2013
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 09-12-2013
Status: Gesloten
Beste Freelancers, Ik ben opzoek naar freelance verkopers van het draadloze iPad domotica systeem. Domotica is de integratie van audio, video, verlichting, beveiliging en verwarming in een app op uw iPad en iPhone. De vraag naar meer comfort en bediening op afstand wordt groter, terwijl elektronica steeds goedkoper wordt. Het draadloze iPad domotica systeem kan in iedere woning gerealiseerd worden…

Werktuigbouwkundige Gezocht voor Ondersteuning Ontwerp Prototype

Budget: € 20 tot € 35 p.u.
Geplaatst: 14-08-2011
Reacties: 4
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 16-09-2011
Status: Gesloten
We zoeken een enthousiaste Werktuigbouwkundige die voor enkele maanden een aantal dagen per week kan ondersteunen bij de ontwikkeling van een prototype van een nieuw type vliegsimulator. Het gaat hierbij om het meedenken over geschikte creatieve oplossingen, het invoeren hiervan in een CAD programma (Inventor) en e.v.t. het doorrekenen hiervan met behulp van FEA software.