Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Marketing & Communicatie
  3. > Presentaties
  4. > Rotterdam

Freelance opdrachten: Presentaties

Design van Powerpoint presentatie

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 26-04-2023
Reacties: 7
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 04-09-2023
Status: Match!
We zijn op zoek naar een goede designer die een of meerdere bedrijfspresentaties in PowerPoint kan maken. We leveren zelf de bouwstenen en materialen aan en vragen jou vervolgens er een gelikte presentatie van te maken. E.e.a. rekening houdend met onze huisstijl. Wij zijn een onderneming die installaties bouwt en verkoopt voor het afvangen van CO2.

Bedrijfsprestatie Maken in Powerpoint (Spoed)

Budget: € 50 tot € 200
Geplaatst: 05-10-2018
Reacties: 8
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 07-10-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een prestatie kan maken op korte termijn. Ik heb het uiterlijk maandag avond of dinsdag ochtend aankomende nodig. Het moet een prestatie worden die ik kan tonen aan de gemeente, waar ik dinsdag middag een afspraak mee heb. Het betreft een project waar wij graag een vergunning voor willen krijgen, alleen vraagt de gemeente een prestatie,…

Tekstueel en Artwork Presentatie

Budget: € 200 tot € 5000
Geplaatst: 02-12-2014
Reacties: 7
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 02-12-2014
Status: Gesloten
Beste freelancers, Graag kom ik in contact met iemand die ondersteuning kan leveren voor een presentatie. Dit zal gedeeltelijk artwork inhoudelijk zijn maar wellicht ook tekstueel.