Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Marketing & Communicatie
  3. > Presentaties
  4. > Breda

Freelance opdrachten: Presentaties

Cosmetica product foto’s/sfeertoto’s

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 28 mrt
Reacties: 3
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 15 apr
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Cosmetica bedrijf zoek professionele sfeerfoto's met haar producten. Per goedgekeurde foto wil het een vast bedrag betalen. 

PowerPoint Presentatie Professioneler Maken

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 20-10-2022
Reacties: 14
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 03-11-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Ik heb een powerpoint presentatie gemaakt (nog circa 2-3 dagen nodig om af te maken) van 20 pagina's, mogelijk een paar meer, die ik er iets professioneler uit wil laten zien. We proberen een opdracht binnen te krijgen en onszelf te presenteren. Qua inhoud zelf zorg ik voor de content, maar het ziet er gewoon niet goed uit. Budget rond de 500 euro. Ik heb een paar voorbeeld…

Persoonlijke PowerPoint Presentatie (Studie)

Budget: € 10 tot € 20 p.u.
Geplaatst: 22-05-2015
Reacties: 6
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 24-05-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers Ik heb een persoonlijke PowerPoint nodig voor mijn eindpresentatie. Deze eindpresentatie is voor mijn studie. Ik ben op zoek naar iemand die een professionele PowerPoint voor mij kan maken met o.a. mijn persoonlijke foto's etc. Ik heb hiervoor een beperkt budget beschikbaar. Het werk kan op locatie worden gedaan, maar dit hoeft niet. Ik hoor graag wie mij kan helpen.