Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Marketing & Communicatie
  3. > PR/Reclame
  4. > Almere

Freelance opdrachten: PR/Reclame

Promoter voor Luister Boek en Ebook

Budget: € 200 tot € 250
Geplaatst: 23-10-2018
Reacties: 4
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 31-10-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een promoter voor mijn boek, luister boek en Ebook. Het boek is sinds 2012 overal te verkrijgen ook in de bibliotheken. het Ebook en luister boek is eind november klaar. Het budget is low. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Promotie Teksten voor Flyers van Festivals

Budget: € 100 tot € 1000
Geplaatst: 09-01-2018
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 14-01-2018
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zijn een organisatiebureau voor festivals en evenementen. Wij organiseren evenementen gericht op families en festivals gericht op jongeren. Wij zoeken een freelancer om mee samen te werken en die onze doelgroep kan bereiken met pakkende teksten en slogans om onze festivals en evenementen te promoten. De promotie kan bestaan uit persberichten, acties op social media, teksten…

Marketing en Communicatieplan Laten Maken

Budget: € 500 tot € 5000
Geplaatst: 18-04-2017
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 19-04-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ons bedrijf kan wel een schop onder de bekende kont gebruiken. Het gaat om het maken van een marketing en communicatieplan, zowel regulier maar ook veel social media. Het is dus een PR marketing klus voor ons evenementenbureau en greenscreen film studio. Producten laten zich moeilijk omschrijven maar meer informatie kunnen we u toesturen. Bij interesse horen we graag van u.