Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Marketing & Communicatie
  3. > PR/Reclame
  4. > Rotterdam

Freelance opdrachten: PR/Reclame

Video Editor voor een Mini Game Campagne

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06-04-2020
Reacties: 2
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 21-04-2020
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een video-editor die ervaring heeft met grafisch ontwerpen en die een mooie mini campagne video kan opzetten. Ik maak voor een afstudeer project game content voor Sims 4.  Heb je interesse? Ik zie je bericht graag tegemoet.  

Event Organisator / Online Marketeer

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 09-03-2018
Reacties: 6
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 13-03-2018
Status: Gesloten
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een vlotte, ervaren event organisator/online marketeer in de regio Rotterdam. Bij voorkeur een éénpitter uit de regio Rotterdam, die samen met mij bedrijfsevenementen op wilt zetten en organiseren. Het is voor een bestaand evenementenbureau. Momenteel lopen er verschillende kleine en grotere projecten. Ik hoor graag van je.

Sales Expert met Vlotte Babbel Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 17-05-2017
Reacties: 0
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 22-05-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken een gemotiveerde sales expert die een vlotte babbel heeft en graag tegen hoge vergoeding leuke klusjes binnen haalt. Je word door ons goed begeleid en je krijgt inzicht in onze bedrijfsvoering en businessmodel. Gratis werkplek beschikbaar bij ons op kantoor die je naast onze business kunt gebruiken voor je eigen business. Bij interesse horen wij het graag. 

Marketeer/Communicatie Medewerker Gevraagd

Budget: € 700 tot € 1000
Geplaatst: 31-07-2016
Reacties: 6
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 12-08-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers, Een yoga studio in Rotterdam zoekt per heden een freelance marketeer: Ben jij een freelance marketeer, woon je in de omgeving van Rotterdam en ben jij de aankomende 4 weken (ca 8 uur per week) beschikbaar om onze yoga studio te helpen aan onze vliegende start? En bij voorkeur met kennis over yoga? Dan zijn wij op zeker zoek naar jou. Wij vragen ervaring in on- en offline marketing/communicatie…

Freelance Video Editor Gezocht (Rotterdam)

Budget: € 20 tot € 30 p.u.
Geplaatst: 11-01-2016
Reacties: 5
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 12-01-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers, Het jongste communicatiebureau aan de Maasboulevard in Rotterdam, is per direct op zoek naar een zelfstandige freelance editor voor videoproducties. Op dit moment mogen wij voor diverse klanten als Groenhorst, Barneveld, RET en SURF video’s produceren. Wij zetten hiervoor een vaste cameraman in, maar merken dat er directe behoefte is aan een video-editor die de gemaakte beelden…

ZZP Marketing Coördinator Gezocht

Budget: € 500 tot € 5000
Geplaatst: 19-10-2015
Reacties: 3
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 06-11-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Per medio november zijn wij op zoek naar een ZZP Marketing Coördinator. Wie zijn wij? Wij bestaan als bedrijf al 16 jaar. We houden ons voornamelijk bezig met handelen op de beurs en daaromtrent het lesgeven in daytrading in de vorm van cursussen, dit gebeurd eenmalig klassikaal en daarna grotendeels online. Om dit allemaal te promoten / onderhouden/ verkrijgen van media aandacht…