Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Finance & Administratie
  3. > Controlling/Accountancy
  4. > Breda

Freelance opdrachten: Controlling/Accountancy

Per Direct: Ervaren Boekhouder / Accountant Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 11-10-2021
Reacties: 4
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 13-10-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor ons gezellig maar hardwerkend administratiekantoor zijn wij op zoek naar een ervaren boekhouder/accountant. Ons klantenbestand is heel gevarieerd en bestaat uit kleine en grotere (internationale) klanten. We zoeken iemand voor de maand oktober en bij een goede match voor een langere periode. We zijn op zoek naar iemand voor de onderstaande werkzaamheden: verwerken van administraties…

Accountant Gezocht voor Opmaken Financieel Plan

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 28-08-2019
Reacties: 2
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 30-08-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken een accountant voor het opmaken van een financieel plan. Dit financieel plan moet secuur opgemaakt worden en totaal kloppend zijn, inclusief vergelijkingen van jaarcijfers van de concurrentie.  Dit moet spoedig maar secuur gebeuren. Graag komen wij in contact met een gecertificeerd accountant of iemand met connecties daartoe.