Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Finance & Administratie
  3. > Boekhouden
  4. > Eindhoven

Freelance opdrachten: Boekhouden

Boekhouder voor Start-up Lederwaren

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 29-05-2018
Reacties: 7
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 08-06-2018
Status: Match!
Beste freelancer, Voor mijn start-up in lederen tassen ben ik op zoek naar een boekhouder. Achtergrondinfo: mijn producten worden in Portugal geproduceerd en met name in Nederland (en soms België of Duitsland) verkocht - zowel online (webshop) als in winkels (verkooppunten retail). Momenteel ben ik op zoek naar een boekhouder (lange termijn) die mij advies kan geven over een passend boekhoudsysteem…

Hulp bij Administratie Exact Online Handel

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 12-11-2014
Reacties: 3
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 26-11-2014
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die onze administratie kan opzetten. Graag hoor ik het als je hulp kan bieden bij het opzetten en inrichten van de administratie exact in online handel. 

Boekhouder Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 29-10-2012
Reacties: 17
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 13-02-2013
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een organisatie die het beheer voert voor een groot aantal VvE's. Dit beheer wordt gedaan vanuit een 3-tal vestigingen, nl. Eindhoven, Den Bosch en Susteren. De administratie van deze VvE's wordt centraal gedaan in Eindhoven. In de eerste maanden van het jaar hebben wij de nodige jaarrekeningen op te stellen en hiervoor zijn wij in de periode half januari tot en…