Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Beheer & Techniek
  3. > Overige Beheer & Techniek
  4. > Tilburg

Freelance opdrachten: Overige Beheer & Techniek

ICT Specialist voor (Helpdesk werk) in Tilburg

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 29-11-2018
Reacties: 4
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 10-12-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor ons zonne-energiebedrijf zoeken wij iemand met ICT kennis die de monitoring functie van verschillende omvormer merken bij klanten kan instellen en bij problemen ook naar de klant kan gaan om het probleem te analyseren en op te lossen. (Sommige klanten hebben een probleem met de app of de wifi verbinding) Budget is in overleg. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Plesk Expert voor Server Optimalisatie

Budget: € 20 tot € 75 p.u.
Geplaatst: 09-03-2018
Reacties: 1
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 13-03-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die onze server kan optimaliseren. De server is een CentOS 6.9 linux machine waarop Plesk Onyx 17.5.3. actief is. Wat ga je doen? Het optimaliseren van de snelheid en veiligheid, spamfilter correct configureren, docker installeren + varnish cache instellen. Alle websites via NGINX ipv Apache voor performance winst. De server 'doorontwikkelen' als het ware.…

Inrichting Office 365 en Sharepoint

Budget: € 10 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 21-10-2016
Reacties: 2
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 22-10-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ons kan helpen met het inrichten van office 365 en sharepoint. Het gaat deels om het inrichten en deels ons begeleiden wat we zelf kunnen. Wie kan ons helpen. Ik hoor graag van jullie.