Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Overige Beheer & Techniek

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Testengineer Pharmaceutical voor Equipment

Budget: € 40 tot € 55 p.u.Geplaatst: 08-05-2018Laatst gewijzigd: 10-05-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ZZP'er met een HTS technische achtergrond (werktuigbouw, elektrisch of elektro), die voor een periode van 5 weken (van wk 20 t/m wk 24) bij ons aan de slag wil gaan als testengineer. De focus van de opdracht ligt op het testen van nieuwe hoogwaardige machines, voor onze klanten welke in de farmaceutische industrie werkzaam zijn. Profiel: Jij hebt een…

Freelance Allround ICT'er Gezocht

Budget: € 25 tot € 45 p.u.Geplaatst: 03-08-2016Laatst gewijzigd: 11-08-20161 reactie (gesloten)
Beste freelancers Wij zoeken een allround ICT-er  die op freelance basis hulp kan bieden bij de dagelijkse problemen en vragen over onze pc en printer. Daarnaast ook ondersteuning kan bieden met de applicaties outlook en icloud bij problemen en instellingen etc. Onze voorkeur gaat uit naar een freelancer uit de regio Breda. Hartelijk dank voor jullie reacties.

SCOM beheerder

Budget: € 50 tot € 5000Geplaatst: 13-07-2010Laatst gewijzigd: 13-07-2010geen reacties (gesloten)
De kandidaat in eerste instantie volledig ingezet worden op het SCCM project en zal gedurende de migratie worden ingezet binnen het SCCM Infra team als ondersteuning op deze afdeling. Werkzaamheden: Migratieplan serveromgeving, Migratieplan clientomgeving desktops, Migratieplan clientomgeving pakketten Functie eisen: Kennis van SMS en SCCM infrastructuur Kennis en ervaring met migratietrajecten van…