Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Beheer & Techniek
  3. > ERP/CRM Implementatie
  4. > Amsterdam

Freelance opdrachten: ERP/CRM Implementatie

Hulp bij Wix Website (in het Engels)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 06-05-2020
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 07-05-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij mijn Wix website. Wie heeft hier ervaring mee en kan mij helpen? Onderstaand de opdracht in het Engels. Ik zie je reactie ook graag in het Engels tegemoet. I created a toys website with Wix and have set-up IDEAL payments using Stripe. My services are subscription-based but currently, my customers can only do one-time payments which requires constantly reminding…

Koppeling Kvk met Zoho CRM REST API

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 11-09-2019
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 20-09-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Gezocht: developer voor Koppeling Kvk met ZOHO CRM Rest API Ik zoek iemand die voor mij KvK gegevens binnen Zoho CRM kan opvragen. Door één druk op een knop de gegeven klantgegevens kan aanvullen in ZOHO CRM. Graag een reactie bij interesse.

CRM SalesForce Expert Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 16-01-2017
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 25-01-2017
Status: Gesloten
Beste freelancer, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen SalesForce beter in te richten en optimaler te gaan gebruiken. Wij werken met salesforce via ons hoofdkantoor in Amerika. Vanuit hier is ook een deel ingericht, maar we hebben zelf ook veel vrijheid om het naar onze wens in te richten. Op dit moment gebruiken we het nog primair als CRM systeem en we willen het veel meer gaan gebruiken…

Office 365 Expert Gezocht

Budget: € 25 tot € 75 p.u.
Geplaatst: 20-01-2014
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 20-01-2014
Status: Gesloten
Beste Freelancers, Wij willen Office 365 voor ons bedrijf in gebruik gaan nemen. Ik heb een proefaccount waarbij ik constateer dat mij dit veel tijd gaat kosten. Wij zijn opzoek naar iemand die ervaring heeft met het inregelen van de functies naar wens van het bedrijf. Regio Amsterdam. Ik ontvang graag een reactie, inclusief indicatie van de prijs. Alvast bedankt!