Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Wordpress

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Platform Bouwen in WordPress (Voordeelsite)

Budget: € 25 tot € 40 p.u.Geplaatst: 16 augLaatst gewijzigd: 16 aug8 reacties
Beste freelancers, Ik heb een WP site laten bouwen en zoek iemand die samen met mij aan een platform wil bouwen voor deals uitzonderlijk voor kinderen/jongeren. De bedoeling is om kleine ondernemers de kans te geven om meer online exposure te verkrijgen en daarbij bedrijven en kinderen/ouders te verbinden en een voordeel te bieden. Dit kan doormiddel van kortingen op producten/uitjes/diensten. Ik…

WooCommerce Aantal Pakbonnen Per Bestelling

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 14 mrt9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance WooCommerce specialist. Ik heb 2 soorten producten op mijn webwinkel. Afhankelijk van hoeveel er besteld wordt komt de levering op een aantal pallets. Daarnaast heb ik een bijproduct dat zo klein is dat het altijd op de pallet kan worden meegestuurd. Ik wil graag per pallet een pakbon. Ik wil dus graag dat woocommerce zelf uitrekent hoeveel pakbonnen…

Custom Functions WP-All-Export

Budget: € 20 tot € 70 p.u.Geplaatst: 8 mrtLaatst gewijzigd: 18 mrt7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een PHP/WordPress specialist die 2 custom functions kan toevoegen aan een wp-all-export file (WP-all-export plugin). We hebben documentatie hoe je dat kan toevoegen. Kunnen alleen zelf niet programmeren. Wie zou hierbij kunnen helpen? (per uur mogelijk, graag een inschatting/ totaalprijs ook een optie) Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Wordpress Scripting Problemen Oplossen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20-09-2018Laatst gewijzigd: 28-09-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Twee sites van mij hebben scripting problemen waardoor de server de sites heeft geblokt. Ik zou deze graag opgelost hebben. Wie kan mij hierbij helpen en wat zij de kosten ongeveer? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website Omzetten naar WordPress (Wielermuseum)

Budget: € 350 tot € 750Geplaatst: 15-02-2018Laatst gewijzigd: 22-02-201810 reacties (match!)
Beste freelancers, Onze huidige website is niet gebruiksvriendelijk. Het betreft een website voor een wielermuseum/bezoekerscentrum in Vlaanderen. Graag willen we deze omzetten naar een WordPress website. Graag ontvang ik een all in-prijs, dus geen uurtarief. Uiteraard kunnen wij bij interesse een link naar de huidige website doorsturen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

XML Feed Productvoorraad Importeren in Wordpress

Budget: € 50 tot € 400Geplaatst: 22-01-2018Laatst gewijzigd: 03-02-20188 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn een auto occasion dealer en hebben hiervoor een WordPress website. Wij zoeken nu iemand die een manier kan ontwikkelen om XML feed van doorlinkvoorraad (vwe) te tonen op onze site (bijvoorbeeld importeren in WooCommerce). Onze WordPress website is klaar en draait nu met iframe, dit is voor ons geen wenselijke situatie. Het ontbreekt ons aan tijd om hier…

Wordpress Plugin Werkend Maken: Table Based Pricing

Budget: € 20 tot € 500Geplaatst: 18-10-2017Laatst gewijzigd: 25-10-20176 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb de onderstaande plugin aangeschaft, maar krijg hem niet werkend. Wie kan ervoor zorgen dat deze plugin het gaat doen? https://codecanyon.net/item/woo-table-based-pricing/7104096 Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

WordPress Voorzien van WooCommerce

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 04-10-2017Laatst gewijzigd: 04-10-20172 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een website ontwikkelaar die mijn website (WordPress) kan voorzien van WooCommerce, en de template hierop aan kan passen. De template ondersteunt standaard geen WooCommerce elementen. Het is een relatief makkelijke klus, maar ik heb geen kennis van CSS en dergelijke. Bij interesse hoor ik het graag.

Webdesigner voor Engelstalige Website Taxibedrijf Groningen

Budget: € 750 tot € 2000Geplaatst: 12-09-2016Laatst gewijzigd: 12-10-201620 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een website bouwer die voor mijn taxibedrijf een compleet Engelstalige website kan maken. De website is gericht op Engelstalige maritieme professionals die gebruik willen maken van een taxi van en naar de Eemshaven. Het budget ligt tussen de 750 en 2000 euro. Ik hoor graag van jullie.

Custom Backend Framework en CMS voor Bijlesbedrijf

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 30-06-2016Laatst gewijzigd: 30-06-20168 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Hulp gezocht bij het maken van een custom Backend Framework en CMS Systeem in Wordpress. Het gaat hierbij om een bijleswebsite met daarin de mogelijkheid voor ouders, bijlesklanten & docenten om in te loggen, agenda's & facturen te bekijken en om onder andere afspraken in te plannen en eventueel te betalen. Graag hoor ik wat hiervan de eventuele mogelijkheden en kosten…