Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Overige Services
  3. > Juridisch
  4. > Amsterdam

Freelance opdrachten: Juridisch

Juridisch adviseur voor nieuwe onderneming

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 28 mrt
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 2 apr
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Als ondernemer zou ik graag een juridisch adviseur willen die me kan helpen bij de huidige opzet van mijn nieuwe onderneming en me ook na de opzet kan blijven adviseren. Rechtsgebieden voor zover ik het kan overzien: huurrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, belastingrecht. Onderneming betreft: verhuur van ruimte per dag(deel) voor vergaderingen/workshops/trainingen/evenementen…

Advocaat die Duits Ondernemingsrecht kent

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 02-05-2022
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 02-05-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Duits sprekende advocaat die het Duitse ondernemingsrecht kent. Het gaat om het controleren van Duitse contracten. Bij interesse hoor ik graag van je.

DPIA en GVA Kenner voor COVID Test Loket (Spoed)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18-06-2021
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 10-09-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een COVID test loket en voor de aanbesteding van testen voor reizen zijn wij op zoek naar een professioneel die alles weet omtrent GVA / DPIA en proces beschrijvingen. Ben jij de kenner die wij zoeken? Dan hoor ik graag zo snel mogelijk van je.

Voorwaarden en Contracten Controleren en Herschrijven

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 24-02-2021
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 25-02-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het herschrijven/controleren van voorwaarden en contracten van onze dienstverlening. Het gaat om het reviseren/op maat maken van huidige voorwaarden en contracten om plagiaat te voorkomen (we gebruiken nu aangepaste voorwaarden van een concurrent). Het gaat om 3 soorten dienstverlening. 1. Online verkoop (vracht)fietsen en toebehoren via webshop…

Jurist met IT Kennis voor Food Order Platform

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 08-02-2021
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 08-02-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor onze startende onderneming (food order platform) zijn we op zoek naar een jurist voor onder andere het opstellen van algemene voorwaarden, IE rechten, privacy en het geven van advies. De expertises van de jurist moeten zijn intellectueel eigendomsrecht, IT en digitale technologie. Interesse? Reageer direct!

Opstellen Algemene Inkoop Voorwaarden

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-12-2020
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 03-12-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een een jurist die ons kan helpen met het opstellen van algemene inkoop voorwaarden op basis van een voorbeeld die wij hebben. De voorwaarden die we hebben zijn compleet en reeds erg goed maar moet wel gecontroleerd worden. Bij interesse kan ik het voorbeeld toesturen.

Brief Opstellen voor Zorgverzekering (Amsterdam)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12-03-2020
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 12-03-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een jurist die voor mij een brief kan opstellen voor de zorgverzekering. Er is recht op vergoeding, echter krijg ik die niet en daar wil ik een brief voor laten opstellen richting de zorgverzekering. Ik woon in Amsterdam. Kan je mij helpen? Ik hoor graag van je.

Rechtsgeldige Overeenkomst Opmaken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21-11-2019
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 27-11-2019
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die een juridisch document kan samenstellen. Wij zijn een digital agency en helpen ondernemers met hun bestaande bedrijf in de digitale transformatie. Dit doen wij aan de hand van een aantal pakketten die wij aanbieden. Ondanks dat wij online het aanbod hebben staan, is het onze strategie actief de ondernemers te benaderen en door middel van…

Opdrachtovereenkomst Laten Opstellen

Budget: € 20 tot € 100 p.u.
Geplaatst: 17-07-2019
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 17-07-2019
Status: Match!
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever wil ik een opdrachtovereenkomst samenstellen. Opdrachtgever is in dit geval een mediabureau die de opdracht heeft uitgegeven. Hierin hebben zij een doel: online zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het merk dat zij vertegenwoordigen (Defensie in dit geval). Mijn bedrijf heeft hiervoor een plan ingediend waarin een Influencer een rupsvoertuig bouwt…

Herschrijven Algemene Leveringsvoorwaarden

Budget: € 50 tot € 100
Geplaatst: 09-04-2019
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 09-04-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik sta op het punt om een nieuw bedrijf te starten in de reisbranche en ben op zoek naar een juridische schrijver. Om mijn website te kunnen lanceren mis ik enkel nog de algemene leveringsvoorwaarden. Wie kan deze voor mij schrijven? Ik ben al een heel eind op weg, maar er zal het een en ander herschreven moeten worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.