Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Overige Services
  3. > Bouwkundig
  4. > Den Haag

Freelance opdrachten: Bouwkundig

Ontwerpen en ontwikkelen van een standaard voor zonnepanelen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 05-09-2023
Reacties: 0
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 05-09-2023
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een klant ben ik op zoek naar iemand die een standaard om zonnepanelen te monteren kan ontwerpen / ontwikkelen. Helaas kom ik er vanwege tijd niet zelf aan toe. Enkele voorwaarden die gesteld zijn aan het ontwerp: - Makkelijke en snelle montage voor de installateur - Ruimtebesparend ontwerp voor transport - Het moet de nodige krachten op kunnen vangen (graag met een berekening)…

Bouwkundige Tekening Nodig (Den Haag)

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 26-02-2020
Reacties: 5
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 28-02-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een bouwkundige tekening nodig van mijn pand (omgeving Den Haag). Budget: 350 - 1000 euro Ik kom graag in contact om de verdere details te bespreken.

Freelance Bouwkunidg Tekenaar / Revit Modelleur

Budget: € 20 tot € 40 p.u.
Geplaatst: 17-08-2018
Reacties: 1
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 20-08-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wegens een toenemend aantal projecten zijn wij als architectenbureau op zoek naar bouwkundig tekenaar(s) die ervaring hebben met Revit. Kennis van renovatie / restauratie is een pre. Werkzaamheden kunnen bij ons op kantoor uitgevoerd worden, maar in overleg ook vanuit huis. Voorkeur gaat uit naar ZZP'ers die flexibel zijn en op projectbasis werken. Loondienst is eventueel bespreekbaar.…