Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Overige Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Macro in Excel Document Aanpassen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 11-11-2018Laatst gewijzigd: 15-11-20188 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een macro in een relatief eenvoudige excel kan aanpassen. Het gaat om een belasting berekening waarbij enkele zaken moeten gewijzigd worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Freelancer Gezocht (Administratieve Ondersteuning)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 02-06-2017Laatst gewijzigd: 04-06-20178 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We hebben een b.v. en ik zoek een freelancer voor wat administratieve ondersteuning. Het gaat om het klaar maken  van de bonnen, facturen etc. voor de boekhouder. Het gaat om ongeveer zes uur per week, het liefst op maandag. Bij interesse hoor ik graag van u.

Pools Sprekend Administratief Talent Gezocht (Breda)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 10-12-2014Laatst gewijzigd: 10-12-2014geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een Nederlands Pools administratiekantoor en werkbemiddelingsbureau ben ik met spoed op zoek naar een goed Nederlands sprekende Poolse man of vrouw met administratieve vaardigheden. Omgeving Breda. Ik heb een bouwbedrijf met polen en deze mensen hebben hulp nodig met het voeren van hun administratie, aangiftes, verzoeken kinderbijslag, huurcontracten, verzekeringen enz. Mijn…