Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Overige Design & Multimedia
  4. > Almere

Freelance opdrachten: Overige Design & Multimedia

Grafische Ontwerper voor Bewerken van Foto's

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 18-10-2017
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 22-10-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een grafische ontwerper met ervaringen in websites en youtube. Het werk is om enkele foto's voor een website te bewerken. Ook voor het maken van kleine video's als onderdeel van de website of sociale media voor het bedrijf. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.  

Design en Concept Ontwikkeling

Budget: € 100 tot € 250
Geplaatst: 22-09-2015
Reacties: 9
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 20-10-2015
Status: Match!
Beste freelancers, Voor een opdracht zoeken wij een jonge freelancer welke zich richt op design, maar ook rekening kan houden met conceptonwikkeling. Het betreft een opdracht voor langere termijn, waarbij we op korte termijn een voorstel gaan doen, deze begin 2016 verder gaan uitrollen en afronden in februari maart 2016 Bij voorkeur op basis van projectfee. Alle correspondentie verloopt via ons, waarbij…

Plattegrond in fantasystijl Vormgeven

Budget: € 30 tot € 75 p.u.
Geplaatst: 12-06-2014
Reacties: 7
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 13-06-2014
Status: Gesloten
Beste freelancers, Onze stichting is op zoek naar een illustrator die voor een evenement een plattegrond kan vormgeven in fantasystijl. De stichting organiseert een fantasydag en heeft voor haar bezoekers een plattegrond nodig van het terrein. Het gaat om een grove schets. We hebben foto’s van de omgeving en het adres wat je via Google Earth kunt bekijken. Deadline voor deze opdracht 16 juni…