Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Modeontwerp
  4. > Nijmegen

Freelance opdrachten: Modeontwerp

Bikini’s/lingerie naaister gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28 apr
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 28 apr
Status: Gesloten
Beste freelancer, ik ben bezig met een erg leuk project voor bikini’s/lingerie . Ik zou graag grotere en kleine cupmaten op de markt willen zetten met ook een mooi design meestal wordt een grotere cup toch snel saai en is de vraag of wij wat voor elkaar kunnen betekenen door voor mij aan de slag te kunnen gaan . Ik heb al een aantal voorbeelden. Zou jij deze voor mij waar kunnen maken?

Badpakken voor Synchroonzwemmen Maken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 02-05-2022
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 02-05-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn 2 badpakken op maat voor 2 meisjes kan maken die op synchroonzwemmen zitten. Ongeveer maat 140. Steentjes et cetera doen wij zelf, het gaat puur om de badpakken zelf. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.   

Ontwerper voor Dames Wielerkleding Gezocht

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 23-05-2020
Reacties: 5
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 26-05-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een nieuw op te zetten wielerkledinglijn voor dames ben ik op zoek naar een (sportkleding) designer. In hoofdlijnen weet ik wat ik wil, maar ik heb de hulp van een creatieveling nodig. Iemand die mij wil helpen met het ontwerpen en opzetten van een collectie en die dit kan vertalen in technische tekeningen voor de fabriek. Een leerzame en uitdagende opdracht. Budget nader te…

Freelance Visagiste en Styliste

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 08-02-2018
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 08-02-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een jonge creatieve visagiste (en evt styliste) die mij kan helpen bij verschillende portretfotografie opdrachten. Liefst omgeving Nijmegen/Arnhem. In eerste instantie zakelijke fotografie, maar wellicht gaan we later meer toffe projecten doen. Ik hoor graag van je!