Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Logo & Huisstijl Design
  4. > Nijmegen

Freelance opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Huisstijl, Logo en eventueel Website

Budget: € 30 tot € 45 p.u.
Geplaatst: 26-12-2016
Reacties: 10
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 05-01-2017
Status: Gesloten
Beste freelancer, Voor mijn op te zetten bedrijfje wil ik graag een logo / huisstijl laten ontwikkelen. Het is voor een trainings- en coachingbureau (zingeving en zorgverlening) met klanten in de zorg en hulpverleningssector. Je mag eventueel ook in samenwerking met mij de website maken als dit onder je expertise valt. Als je een portfolio hebt waar ik je werk in kan bewonderen, dan zie ik die graag!…

Logo Ontwerpen voor Catering Bedrijf

Budget: € 50 tot € 150
Geplaatst: 16-11-2015
Reacties: 9
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 17-11-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik wil graag weten of jullie een logo kunnen maken in animatie/tekening-vorm van een persoon. Het gaat om logo voor een catering service met de vlaggen van India en Suriname in regenboog-vorm, combinerend met een vrouw die afgebeeld wordt in een blije animatie-vorm. Het gaat om een A4-A5 liggend format zo mogelijk, welke kosten zijn hieraan verbonden? Ik hoor graag jullie reactie…

Logo Ontwerp (Handbalvereniging)

Budget: € 10 tot € 40 p.u.
Geplaatst: 29-07-2015
Reacties: 10
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 31-07-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een logo ontwerper voor eennieuwe handbalvereniging (Havana) in Nijmegen. Enige eisen: Havana en Nijmegen moeten erin voorkomen. Het logo zal op de speelshirts te zien zijn. Helaas is er een zeer krap budget omdat we een nieuwe (opstartende) vereniging zijn. Bent u geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van u.

Logo Laten Maken voor een Freelance Fotografe

Budget: € 50 tot € 100
Geplaatst: 30-12-2014
Reacties: 3
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 03-02-2015
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een logo voor mij kan ontwerpen. Op het logo wil ik graag een barok spiegel (zwart gedrukt) met een meisje (lang haar en zwart gedrukt) die in de barok spiegel kijkt! Graag hoor ik wie mij hiermee kan helpen.

Partner Logo Ontwerp Gezocht

Budget: € 75 tot € 125
Geplaatst: 23-04-2014
Reacties: 10
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 23-04-2014
Status: Match!
Ik heb een bedrijf in webdesign en ben op zoek naar een nieuwe partner voor het maken van logo's. All-round kwaliteiten gezocht, dus niet alleen maar alternatieve/hipster/cartoon stijl.  Graag alleen reacties met portfolio.