Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Grafisch Ontwerp
  4. > Nijmegen

Freelance opdrachten: Grafisch Ontwerp

PDF Flyer Maken voor Social Enterprise

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 07-10-2021
Reacties: 10
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 19-10-2021
Status: Match!
Beste freelancer, Voor een Social Enterprise die zich gaat inzetten voor kansarmen en weeskinderen ben ik op zoek naar iemand die een goed uitziend PDF document kan maken. Zelf heb ik de tekst al af, het betreft een paar afbeeldingen die op de achtergrond verwerkt moeten worden. Het zou super zijn als je het ook interactief kunt maken. Wie kan mij helpen?

Ontwerp Bedrukking van Trainingspakken voor Sponsor

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29-10-2020
Reacties: 5
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 02-11-2020
Status: Match!
Beste freelancers, Voor de bedrukking van de achterkant van de trainingspakken voor ons voetbalelftal ben ik op zoek naar een designer die een eenvoudige tekst kan omvormen tot een aansprekend en professioneel ogend geheel. In de bijlage vind je een voorbeeld terug van het pak en de te gebruiken tekst. Wie kan ons helpen aan een strak ontwerp?

Design voor Doosje van Saturatiemeter

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 26-08-2020
Reacties: 10
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 28-08-2020
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een design voor het doosje van mijn saturatiemeter kan ontwerpen. Mijn budget is €300. Wie kan mij hierbij verder helpen? Ik zie graag een offerte tegemoet.

Word Specialist / Grafisch Vormgever Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20-02-2020
Reacties: 2
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 23-02-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Word-kanjer/grafisch vormgever die ons verder kan helpen met een leuk project. Het gaat om een template dat is ontwikkeld in Microsoft Word, waarbij het grootste gedeelte al is gedaan. De volgende zaken moeten echter nog gedaan worden:   Invoegen van een (te ontwikkelen) huisstijl voor de uniformiteit van het document; Straktrekken van de lay-out;…

Photoshopper Gevraagd (Zes Producten)

Budget: € 15 tot € 30 p.u.
Geplaatst: 02-05-2016
Reacties: 9
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 09-05-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn iemand die ervaring heeft met Photoshop. Het gaat om zes producten waarbij ik een “copycat” moet ontwikkelen. Dus bijvoorbeeld een copycat van een pot Ben & Jerry’s of een Milka chocoladereep. Hierbij kan gewoon dezelfde vorm van het product worden aangehouden. De imitatie moet er aantrekkelijk uitzien, maar ook weer niet te overdreven…

Designer Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 24-09-2012
Reacties: 20
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 25-11-2012
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een kerstkaart kan ontwerpen voor een logistieke dienstverlener in het Europese weg-, water- en railtransport en in de op- en overslag, het is de bedoeling dat de kaart deze verschillende soorten van transport uitbeeldt. Ik hoor graag van jullie!