Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > DTP
  4. > Eindhoven

Freelance opdrachten: DTP

Ontwerp Banner (Spoed Vandaag Gereed)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 21-06-2019
Reacties: 5
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 21-06-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er. Wij hebben een print ready bestand nodig met daarop ons logo, een slogan en 1 regel text welke wij als groot formaat banner willen laten drukken, moet wel vandaag klaar zijn! Dus alleen reageren als dat haalbaar is aub. Budget is in overleg Wij zien graag een reactie tegemoet.

DTP’er voor Bewerken en Opmaken van Documenten

Budget: € 40 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 23-10-2017
Reacties: 10
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 02-11-2017
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zoeken een DTP'er voor een aantal uren per maand, flexibel inzetbaar. We hebben iemand nodig die ons helpt bij het bewerken en opmaken van documenten voorafgaand aan (digitale) publicatie. Denk o.a. aan creatie, aanpassen en resizing van flyers, posters, advertenties en web assets zoals bannersets, news letters en landing pages volgens onze huisstijl. Deze rol betreft…

Layout A6 Magazine Laten Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 01-09-2015
Reacties: 10
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 02-12-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een layout van een A6 magazine met daarin kortingvouchers kan maken. Het wordt een magazine van 20 pagina's en op elke pagina komt er 4 vouchers. Dus in totaal heeft het A6 magazine 80 vouchers. Het is iets maandelijks. Graag hoor ik wat het zal kosten om de layout maandelijks te maken. Bent u geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van u.

Freelance Vormgever/DTP'er Gezocht (Eindhoven)

Budget: € 20 tot € 90 p.u.
Geplaatst: 18-06-2013
Reacties: 13
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 11-09-2013
Status: Match!
Beste professionals, Gezocht: freelance vormgever / DTP'er uit Eindhoven en omgeving.   Voor lopende marketing en communicatie projecten kom ik graag in contact met een multi inzetbare vormgever / DTP'er uit de omgeving Eindhoven. Hierbij gaat het om iemand die mijn ideeën kan vertalen naar visuele uitingen voor mijn klanten. Dit is van concept tot het aanleveren van drukwerk en…